Zverolekarska ordinacija s plišasto pando Veterinarski center Smoby s zdravniškim pultom in kadjo za kopanje z 19 dodatki

Opis izdelka

Veterinarska ordinacija Veterinary Center francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 3. leta starosti prinesla veliko veselih doživetij pri igri na veterinarje. Fantki in deklice bodo imeli na voljo mehko panda igračo za vadbo pregledov, ki jih mora poznati vsak veterinar. V svoji novi ordinaciji bodo uporabili pregledno mizo in s pomočjo medicinskih pripomočkov poskušali ugotoviti zdravstveno stanje živali. Ob mizi se nahaja kopalna kad s tuš šobo, v kateri zdravnik po pregledu okopa svojega malega pacienta, pri čemer lahko s pomočjo vrtljivega valja nastavi pravo temperaturo vode.

Ordinacija razpolaga z velikim shranjevalnim prostorom, tako da imajo veterinarji možnost shraniti medicinske pripomočke na veliko polico v spodnjem delu ordinacije ali v škatlah, ali pa jih obesiti na praktične kljukice. Veterinarska ambulanta bo fantkom in deklicam ponudila 19-delni komplet dodatkov, med katerimi so različne medicinske posodice in stekleničke, škatla z mlekom in briketi za živali, termometer, injekcijska brizga, stetoskop, zdravstveni karton o živalih skupaj s nalepkami, ki označujejo vrsto pregleda, poseg in celo stanje živali. Zahvaljujoč tem dodatkom se bo otrok hitro naučil dela veterinarja in imel še bolj realistično izkušnjo pri igri.

Veterinarski center v zeleno-rjavi izvedbi bo takoj pritegnil pozornost fantkov in deklic. Izdelan je iz trdnih in odpornih plastik, njegove dimenzije so 53*47*68 cm. S to igračo se bodo otroci igrali na poklic veterinarjev, pri čemer pridobivajo občutek odgovornosti. Ugotavljajo pomen različnih zdravstvenih pripomočkov in orodij, učijo se, kako pravilno pomagati svojim hišnim ljubljenčkom. Pri igri tudi vadijo fino motoriko, razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Prav tako izboljšujejo spomin in logično razmišljanje. V otrocih se prebuja zdravo samozavest, na igriv način se naučijo veliko novih stvari. Ta edukativna igrača je primerna tudi za predšolske ustanove.

Francoski Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z lastno izvirno idejo. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti ter sodobnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost53*41*68 cm
Dimenzije paketa50*20*60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.