Zdravstveni voziček s kovčkom Medical Trolley Écoiffier s 12 zdravstvenimi dodatki od 18 mesecev

Opis izdelka

Zdravstveni voziček Medical Trolley francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja odlično darilo za otroke od 3. leta, ki se radi igrajo zdravnike. Turkizni voziček s rdečo torbico je opremljen z množico medicinskih pripomočkov, ki pritegnejo pozornost dečkov in deklic že na prvi pogled. Mali zdravniki se pri pregledu pacientov zanašajo na termometer, injekcijsko brizgo, infuzijo, stetoskop, otoskop, refleksni kladivček, repliko pametnega telefona in praktične posodice. Dodatki se lahko prenašajo v torbici, prav tako imajo svoje določeno mesto v zgornjem delu vozička, kamor si jih otroci pospravijo po vsaki igri. Voziček je opremljen z veliko ročajem, zahvaljujoč 2 kolesoma pa ga je enostavno premikati.

Otroški zdravniški voziček je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike z zaobljenimi robovi, ki je prijetna na dotik. Pri igri na poklic zdravnika in zdravnic pridobi otrok nove informacije, nauči se, za kaj služijo posamezni medicinski pripomočki. Na igriv način se približa svetu odraslih in pridobi občutek odgovornosti, nauči se, kako pomagati svojim bližnjim in kaj storiti v primeru poškodbe. Razvija fino motoriko, kreativnost in domišljijo, pri igri s sorojenci in prijatelji izboljšuje komunikacijske sposobnosti in hitreje oblikuje trdne socialne vezi.

Dimenzije vozička so 28*24*56 cm, voziček z dodatki ni opremljen z elektronskimi funkcijami. Écoiffier prinaša otrokom kakovostne otroške igrače z izvirnim dizajnom, ki izpolnjujejo tudi najvišje evropske standarde, zato so primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki, proizvedenimi na Kitajskem, se francoski Écoiffier močno razlikuje z izvirnim dizajnom, ki ga vplivajo najnovejši trendi, varnostni standardi med proizvodnjo in kakovost po razumni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost28*24*56 cm
Skupna višina56 cm
Dimenzije paketa66*60*56 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,1 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.