Zajtrkov komplet s kavni avtomat in vafl ploščo 3v1 Vert Azur Écoiffier tako 4 vaflji in mešalnik 21 dodatkov od 18 mesecev

Opis izdelka

Zajtrkova zbirka s kavni aparat in vafeljčkom 3v1 francoskega proizvajalca Écoiffier je originalno darilo za otroke od 18 mesecev, ki radi igrajo kuharje. V originalnem 21-delni zbirki se nahaja kavni aparat z napolnjenimi kapsulami, vafeljček, steklenica mleka, stepalnik, ročni mešalnik z posodo, 2 jajci, jagodna marmelada, 2 skodelici, 2 krožnika, 4 vaflji v obliki srca in 2 žlički. Originalni dodatki bodo otrokom ponudili realistične izkušnje pri pripravi okusnega zajtrka za svoje starše in brate in sestre. Aparati in dodatki za kuhinjo so izdelani iz prvovrstne plastike z zaobljenimi robovi, ki so prijetni na dotik.

Zajtrkova zbirka je odlična dopolnitev otroške kuhinje, vendar se lahko najmlajši z njo igrajo tudi samostojno. Razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost, fino motoriko in se igrajo poklica kuharja, s čimer se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izpolnjuje najvišje evropske standarde, zato so njihove igrače primerne tudi za najmlajše otroke. Zbirka igrač Vert Azur je prijazna do okolja, dostavljena v 100% recikliranih kartonskih embalažah in je varna za igro otrok, saj ne vsebuje škodljivih snovi. Igrače so izdelane v francoskem mestu Oyonnax, izpolnjujejo najvišje evropske standarde in so primerne tudi za najmlajše otroke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.