Voziček zložljiv Umbrella Stroller Pink Mon Grand Poupon Corolle za lutko velikosti 36-52 cm

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke z absolutno novostjo v naši spletni trgovini, ki jo bodo takoj vzljubili ne le otroci, temveč tudi vi, starši. Edinstven zložljiv voziček Umbrella Stroller iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle ne sme manjkati nobenemu malemu staršu, ki skrbi za punčko Mon Grand Poupon Corolle. Čudovit zložljiv voziček z motivom medvedka bo navdušil otroke od 3. leta dalje z izvirnim dizajnom in čudovitim potiskom ter popolnoma dodelanimi detajli.

Roza voziček je ustvarjen za punčke Corolle velikosti 36-52 cm, je zelo lahek in bo z njim upravljanje za otroke resnično enostavno. Voziček ima skupno višino 63 cm, njegova velika prednost pa je dejstvo, da ga je mogoče zelo enostavno in hitro zložiti in ponovno razstaviti. Z njim lahko brez težav upravljajo tudi otroci, ki tako lahko vozičkajo punčko od jutra do večera. Zaradi izjemnega zložljivega vozička bo igra s punčko Corolle nepozabna in otrokom prinesla številne nove izkušnje ter lepe spomine.

S tem čudovitim zložljivim vozičkom Corolle z nežnim otroškim dizajnom se lahko otroci od zdaj naprej odpravijo na sprehod vedno v družbi svoje punčke. Ta bo v vozičku pripeta z varnostnim pasom, tako da si lahko vožnjo brezskrbno uživa. Zložen voziček se zaklepa z varnostnimi elementi, tako da med igro vašim otrokom ne grozi nobena poškodba. Roza voziček za punčko s prikupnim potiskom se lahko zloži, tako da ne zavzema skoraj nobenega prostora in je poleg tega zelo lahek.

Popolnoma dodelani detajli tega vozička in vrhunski materiali, prijetni na dotik, bodo popestrili vsako igro s punčko, ki razvija otroško domišljijo, pa tudi komunikacijske sposobnosti. Igra na poklice je v zgodnjem otroštvu zelo pomembna, saj otroci med drugim spoznavajo svoje lastne čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zaradi ogromne količine dodatkov Corolle lahko otroci svoje punčke hranijo, previjajo, uspavajo ali kopajo, in to vedno v družbi najboljših in najlepših igrač.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročje vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih detajlih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo punčko na svetu z modernimi dodatki.

Lastnosti

  • zložljiv voziček za punčko
  • od 3. leta dalje
  • za punčko velikosti 36-52 cm
  • dimenzije 63*28*45 cm
  • detajli prilagojeni starosti otrok
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina63 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.