Voziček z visokotlačnim čistilcem Karcher High Pressure Trolley K4 Smoby s priključkom na vodo z elektronskim čistilcem oken - igrača za otroke

Opis izdelka

Voziček z visokotlačnega čistilca Kärcher francoske znamke Smoby bo pritegnil vsakega otroka od 3. leta dalje, ki se rad igra poklicne igre in pomaga svojim staršem v gospodinjstvu. Otroški voziček je izdelan kot replika pravega vozička z visokotlačnim čistilcem K4 blagovne znamke Kärcher. Visokotlačni čistilec omogoča priključitev na vrtnarsko cev, na njem je mogoče nastaviti 2 položaja pritiska, otrok pa se lahko brezskrbno loti čiščenja dvorišča, terase ali pa s tem očisti svoje najljubše igrače. Voziček je opremljen z 2 kolesoma, zato je z njim enostavno manipulirati in ga otrok lahko kadarkoli premakne na potrebno mesto.

 pravega čistilca oken. Čudovita rumeno-črna barvna zasnova z oznako blagovne znamke Kärcher je izdelan iz vrhunskih plastičnih materialov z zaobljenimi robovi. Ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokam, čistilec oken se aktivira s pritiskom na gumb, LED lučka pa opozori otroka, da je čistilec vklopljen. Med delovanjem oddaja realističen zvok, kot pri običajnem delovanju, tako da se otrok odlično zabava. Elektronski čistilec oken deluje na 2 bateriji tipa LR6, ki nista vključeni v paket.

Otrok zahvaljujoč tem čudovitim igračam pridobi prave navade pri pospravljanju in čiščenju, pomaga svojim staršem pri vzdrževanju okoli hiše. Popolnoma razvija fino motoriko, se približuje svetu odraslih in pridobiva občutek odgovornosti. Z igro z otroškimi delovnimi orodji pridobi samozavest, uči se, za kaj so namenjeni posamezni aparati v gospodinjstvu, in razvija tudi logično razmišljanje. Dimenzije vozička so 20*19*40 cm, dimenzije čistilca oken so 17*18 cm. Visokotlačni čistilec in elektronski čistilec oken nista namenjena za običajno uporabo v gospodinjstvu, temveč sta le igrače - replike.

Francoski Smoby že dolga leta prinaša otrokom moderne igrače s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške roke, žametno na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost20*19*40 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.