Voziček Stroller Bears Mon Grand Poupon Corolle z zložljivo streho za 30 cm punčko od 18 mesecev

Opis izdelka

Odkrijte skupaj z nami čudovit dodatek za punčke, ki ga bodo takoj vzljubili ne le otroci, ampak tudi vi, starši. Edinstven voziček Stroller Bears Mon Grand Poupon iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle ne sme manjkati nobenemu malemu staršu, ki skrbi za punčko Corolle. Čudovit voziček s zložljivo streho bo otroke od 18 mesecev navdušil z izvirnim dizajnom in čudovitim potiskom ter popolnoma dodelanimi podrobnostmi.

Voziček v moderni turkizni barvi je ustvarjen za punčke Corolle velikosti 30 cm, je zelo lahek in manipulacija z njim bo za otroke resnično enostavna. Voziček dimenzij 54*26*33 cm bodo otroci lahko uporabljali tudi kot hoduljo in pomočnika pri prvih korakih. Zaradi izjemnega vozička Mon Grand Poupon bo igra s punčko Corolle nepozabna in otrokom prinesla številne nove izkušnje ter lepe spomine.

Z tem čudovitim vozičkom Corolle s potiskom medvedkov se lahko otroci od zdaj naprej odpravijo na sprehod vedno v družbi svoje punčke. Popolnoma dodelane podrobnosti tega vozička in vrhunski materiali prijetni na dotik bodo popestrili vsako igro s punčko, ki razvija otroško domišljijo in komunikacijske sposobnosti.

Igra na poklice je v zgodnjem otroštvu zelo pomembna, saj otroci med drugim spoznavajo lastne emocije in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zaradi ogromne izbire dodatkov Corolle lahko otroci svoje punčke hranijo, previjajo, uspavajo ali kopajo, in to vedno v družbi najboljših in najlepših igrač.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v objem vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in božanje. Vzemite v objem svojega otroka najlepšo punčko na svetu s stilskimi dodatki.

Lastnosti

  • voziček za punčko Corolle
  • z zložljivo streho
  • od 18 mesecev
  • za punčko velikosti 30 cm
  • dimenzije 54*26*33 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.