Vodne pištole z ročnim polnjenjem vode SpyraGO Trio Spyra 3 kosov z elektronskim indikatorjem stanja rezervoarja in dosega 8 metrov od 14 let

Opis izdelka

Set 3 vodnih elektronskih pištol SpyraGO Trio v rdeči, prozorni in modri različici predstavlja odličen dvobojski set za fante in dekleta že od 14. leta, zabavali se bodo tudi odrasli. Vodna pištola s tehnologijo SpyraBlast vam omogoča, da zadene cilj do razdalje 8 metrov. Elektronski LED indikator obvešča uporabnika o stanju baterije. Pištolo lahko napolnite s čisto vodo iz pipe ali steklenice v kratkem času in je takoj pripravljena na streljanje. Narejena je iz trdnih in odpornih plastik, zagotavlja varen oprijem in stabilnost v katerikoli poziciji. Vodna pištola SpyraGO bo zagotovila odlično zabavo pri družinskih srečanjih, zabavah in praznovanjih, adrenalinski navdušenci pa si lahko priredijo tudi uradne turnirje. Naveden cena velja za dvobojski set 3 vodnih pištol SpyraGO.

Vodna dvoboja v vrtu in na dvorišču:

  • kolektivne igre – igrajte se s svojimi prijatelji in družino pri ekipni igri v vrtu in na dvorišču. Zmaga ekipa, ki se bolje skrije, strelja in učinkoviteje dela z nalaganjem.
  • streljanje na kozarce – pripravite svojim bližnjim tekmovanje v natančnosti pri streljanju na plastične kozarce, pri čemer odloča ne le natančnost, ampak tudi hitrost streljanja. Kdo bo uspel zrušiti cilje v najkrajšem času?
  • trening odlično sproščanje tudi za posameznike. Otroci si lahko v vrtu pripravijo vadbene cilje in trenirajo svojo natančnost, izboljšujejo koordinacijo roka-oči, učijo se učinkovito nalagati pištolo.
  • turnir Spyra priredite si s svojimi prijatelji tekmovalni turnir po pravilih.

Vodna pršilka SpyraGO predstavlja odlično in varno zabavo za vso družino. To je idealna igrača za otroke, ki imajo radi adrenalin in se radi osvežijo med vročimi poletnimi dnevi. Pištola SpyraGO lahko s polnim rezervoarjem (450 ml) ustreli do 75 močnih vodnih izstrelkov. Vodno orožje se polni s pomočjo USB-C kabla (del paketa) in pri polnem polnjenju baterije lahko orožje ustreli do 9000-krat. Odlikuje se z modernim dizajnom, futurističen videz očara otroke na prvi pogled, ročaj z grobim oprijemom zagotavlja enostavno manipulacijo.

Teža praznega orožja je 1,4 kg, pri polnem polnjenju z vodo pa tehta 2,1 kg. Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodna orožja Spyra z elektronskim in ročnim nalaganjem omogočajo uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V asortimanu blagovne znamke Spyra se nahajajo tudi kakovostni dodatki za vodne pištole, kot so rezervoarji za vodo, vodne granate, ekipne barve in mnogi drugi dodatki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
PorekloNemčija
Velikost54*19*6 cm
ElektronskoDa
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodrá,červená,priesvitná
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.