Vodna steza Arctic AquaPlay s črpalko in hroščkom Wilmo v motoriziranem čolnu s lastnim pogonom

Opis izdelka

Vodna proga Arctic AquaPlay predstavlja odlično vodno igračo za fante in dekleta že od 3. leta starosti. Vodna proga z arktičnim dizajnom bo navduši otroke pri igri na mornarje in kapitane, kreativna igra jim omogoča eksperimentiranje in spoznavanje fizikalnih lastnosti vode. Sestavni del vodne proge je 1 figura nilskega konja Wilma v motoriziranem čolnu z pogonom - v zadnjem delu čolna je potrebno zavrteti gumb in po sprostitvi se začne vrteti vetrnica, ki poganja čoln naprej. Otroci tako dobijo še bolj realistične izkušnje pri plovbi po vodni progi, s katero se lahko igrajo tako v notranjosti kot na prostem med poletnimi dnevi in jim prinese prijetno osvežitev.

Vodna proga omogoča otrokom nadzorovanje smeri toka vode s pomočjo vodnega kolesa, na voljo imajo tudi črpalko, s katero lahko napolnijo vodno komoro. Tako se naučijo poviševati vodno gladino v komori in s pomočjo vodne zapornice jo ponovno spustiti v vodni kanal. Vodna igra za otroke se enostavno sestavi s pomočjo konektorjev, je vodotesna, sestavljena iz trdnega in odpornega plastike. Vodne proge AquaPlay ponujajo neomejene možnosti za preoblikovanje, razširitev z novim priborom in deli, s čimer otrokom zagotavljajo nove igralne priložnosti.

Otroci pri igri z vodno igračo opazujejo gibanje ladjice v vodi, vrtijo vodo s pomočjo vodnega kolesa, se učijo o gibanju vode in njenih fizikalnih principih. Z vodno potjo se lahko igra več otrok, prijatelji in bratje in sestre, razvijajo tako socialne spretnosti in komunikacijske sposobnosti ter pridobivajo zdravo samozavest. Natančna izdelava detajlov, švedski dizajn in visoka kakovost vodne proge zagotavljajo otrokom zabavo za dolga leta.

AquaPlay je blagovna znamka, ki se proizvaja v Nemčiji iz zdravju neškodljivega in reciklabilnega materiala. Njen dizajn je bil zasnovan v Švedski. AquaPlay je originalni vodni sistem za igro, ki izvira iz Švedske. Že od leta 1977 otroci različnih starosti obožujejo zabavne igre v vodi s sistemom AquaPlay. To igračo cenijo tudi starši in vzgojitelji, saj predstavlja kakovostno, visokokakovostno in izobraževalno igro z vodo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Dimenzije paketa51*20*46 cm
Teža2,7 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.