Veterinarski voziček s kovčkom Veterinary Animal Care Trolley Smoby za plišasto pando z 8 medicinskimi dodatki

Opis izdelka

Veterinarski voziček Veterinary Animal Care Trolley francoskega proizvajalca Smoby je popolno darilo za otroke od 3. leta dalje, ki radi skrbijo za živali. Stilski voziček v zeleni in rjavi barvi je opremljen s kovčkom, v katerem je set 8 dodatkov - stetoskop, injekcija, škarje, termometer, zapestnica, stekleničke in skleda za hranjenje. Del vozička je tudi plišasta panda, ki jo otroci lahko prenašajo v kovčku - enostavno se lahko spremeni v prenosni boks z vratci in praktičnimi odprtinami, skozi katere panda opazuje okolico.

Velik ročaj na vrhu vozička je prilagojen otroškim rokicam, kar omogoča enostavno igro. Otroke bo razveselila tudi odlagalna površina na vozičku, ki jim nudi dovolj prostora za shranjevanje dodatkov, tako da jih bodo imeli vedno pri roki. Med igro razvijajo domišljijo in ustvarjalnost, fino motoriko, posnemajo odrasle in se učijo, kako se uporabljajo različni veterinarski pripomočki. Pridobijo novega plišastega prijatelja, za katerega bodo skrbeli in ki bo z njimi ostal leta in leta. Voziček se enostavno premika zahvaljujoč 2 velikima kolesoma.

Smoby je vodilni proizvajalec kakovostnih igrač s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah igrače Smoby je trden, trpežen in hkrati pa mehak in gladek za otroške rokice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in zagotavljajo zagotovilo vrhunsko francosko kakovost in brezčasen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost31*32*55 cm
Dimenzije paketa39*20*60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.