Veterinarska torba s prenosno škatlo 2v1 Veterinary Case Smoby s plišasto pando in medicinskimi pripomočki 12 dodatkov

Opis izdelka

Veterinarski kovček Veterinary Case francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za dečke in punčke že od 3. leta starosti. Originalni 10-delni komplet dodatkov vsebuje vse, kar bodo dečki in deklice potrebovali pri skrbi za hišne ljubljenčke - stetoskop, škarje, termometer, brizgo, sirup, šampon, zapestnico, skledo za hranjenje in kartice z informacijami. Del kovčka je tudi plišasta panda, s katero bodo otroci imeli še bolj realistične izkušnje pri igri veterinarjev. Pando je mogoče prenašati skupaj s kovčkom, ki ga je enostavno spremeniti v prenosno škatlo s praktičnimi odprtinami, skozi katere panda gleda ven.

Plišasta žival se v škatlo dostane skozi vrata, v katerih je oblikovana odprtina v obliki pande. Originalni kovček z mačko je popolna izbira za vse otroke, ki si želijo svojega hišnega ljubljenčka. Pri igri veterinarjev razvijajo domišljijo in ustvarjalnost, fino motoriko, posnemajo odrasle in se učijo, kako se uporabljajo različna medicinska orodja. Pridobijo novega plišastega prijatelja, o katerega se bodo skrbeli in ki bo z njimi še dolga leta.

Smoby že dolga leta prinaša otrokom vrhunske igrače s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti ter brezčasnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost26*20*20 cm
Dimenzije paketa20*20*27 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.