Velikanske barvne slike Peppa Pig Kid Barvanje Smoby 10 kosov združljivih s tabelo Kid Creative Table 51*51 cm od 24 mesecev

Opis izdelka

Velikoformatne slike za barvanje Kid Colouring francoskega proizvajalca Smoby predstavljajo odlično darilo za vse ustvarjalne otroke od 2. leta dalje. Fantje in dekleta se lahko veselijo kompleta 10 papirjev z veselimi motivi prašička Peppa Pig, ki jih bodo barvali v svojem prostem času. Papirji za barvanje dimenzij 51*51 cm bodo otroke zabavali dolgo časa, so združljivi s kreativno mizo Kid Creative Table, enostavno jih je mogoče pritrditi nanjo. Zaradi večje velikosti papirjev lahko pri barvanju 1 slike sodeluje hkrati več otrok.

Slike za barvanje omogočajo otrokom, da v polnosti razvijejo svojo domišljijo in ustvarjalnost, učijo se razlikovati in pravilno določati barve. Odločajo o tem, kako bo videti končna slika, vadijo koordinacijo roka-oči, pri barvanju se trudijo, da ne prekoračijo določenih linij. Izboljšujejo svojo fino motoriko in učijo se pravilno držati risarske pripomočke. Kreativno barvanje slik omogoča otrokom, da se sprostijo in hkrati osredotočijo na podrobnosti. Slike z animiranimi motivi otrokom prinašajo možnost, da pobarvajo svoje najljubše junake iz pravljic in serij.

Vrhunski francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom kakovostne plastične igrače že desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka za otroške ročice, mehka na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost51*51*0,1 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.