Učinkovit voziček za čiščenje Rowenta Cleaning Trolley Smoby s električnim sesalnikom in 3 dodatki

Opis izdelka

Čistilni voziček Rowenta Cleaning Trolley je moderna igrača za čiščenje, s katero se bodo zabavali fantje in dekleta od 3. leta starosti. Otroški čistilni voziček v turkizno-sivi izvedbi pritegne pozornost vsakega otroka. Realistična igrača za dom omogoča najmlajšim otrokom, da se na igriv način vključijo v čiščenje. Voziček za čiščenje ponuja za male pomočnike v gospodinjstvu komplet 3 dodatkov: električni sesalnik, ki pri sesanju oddaja realne zvoke, veliko metlo za pometje, lopatko in 1 repliko čistilnega sredstva.

Voziček za otroke je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Je trden in stabilen. Skupne dimenzije čistilnega vozička so 34*36*42 cm. Čistilni voziček si otrok zahvaljujoč 2 kolesoma enostavno premakne kamorkoli potrebuje, tako da ima vse potrebne pripomočke za čiščenje vedno pri sebi. Komplet 3 dodatkov z električnim sesalnikom in vozičkom skupaj ustvarja popoln čistilni set za otroke. Vrhunski čistilni set vsestransko razvija sposobnosti otroka, ki si med igro izboljšuje fino motoriko, logično razmišljanje in pridobiva osnovne navade čiščenja.

Francoski proizvajalec Smoby že dolga leta prinaša otrokom moderne igrače s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških ročicah, žametno prijeten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti ter izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost34*36*42 cm
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.