Učimo se pisati z elektronskim tabličnim računalnikom My First Writings Educa s barvnimi svinčniki od 4 let

Opis izdelka

Učimo se pisati z elektronskim tabličnim računalnikom My First Writings španskega proizvajalca Educa predstavlja odlično darilo za vse radovedne in kreativne otroke od 4. leta starosti. Elektronski tablični računalnik je opremljen s osvetlitvijo, ki otrokom omogoča, da prepisujejo slike in črke na papir, ki ga pritrdi na zgornji del tablice. Notranjost tablice je opremljena s rotirajočim mehanizmom, na katerem je list z različnimi črkami in slikami živali. Zaradi osvetlitve se otrok uči pisati črke in risati slike po predlogi, s čimer razvija fino motoriko in na igriv način spoznava abecedo. Elektronski tablični računalnik nima nobenih drugih funkcij, le osvetlitev.

Didaktični tablični računalnik pomaga izobraževati otroke že od malih nog. Tablica je izdelana iz kakovostnega plastičnega materiala, je zdravstveno neoporečna, otroci se lahko brez skrbi igrajo z njo. Pri pisanju in risanju otroci razvijajo pozornost, učijo se osredotočiti na podrobnosti in izboljšujejo svojo spomin. V paketu so tudi barvne svinčnike, s katerimi lahko otrok pobarva slike in razvija svojo domišljijo in ustvarjalnost.

Španski proizvajalec Educa je kakovosten proizvajalec otroških igrač, ki ne le zabavajo, ampak tudi izobražujejo in razvijajo. Španska blagovna znamka Educa je zagotovilo visoke evropske kakovosti - izdelki pred pošiljanjem prehajajo večstopenjski strogi nadzor. Educa proizvaja različne logične igre in igrače, ne le za izdelke v kategoriji družabnih iger v tujem jeziku.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloŠpanija
Svetlobni učinkiDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.