Stavbna škatla z gasilsko postajo in progo Abrick Écoiffier 2 figurici in 4 vozila 117 delov od 18 mes ECO1349

Opis izdelka

Komplet v škatli Gasilski postaji z železnico iz zbirke Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier je odlična izbira za vse otroke, še posebej za fante od 18 mesecev. Otroci bodo dobili realistične izkušnje pri igri gasilcev, pri čemer bodo imeli na voljo 4 gasilska vozila (vlečno vozilo, vozilo s stopnicami, intervencijsko vozilo in helikopter), 2 figurici, replike plamenov, grmov, svetilke in hidranta. Originalni 117-delni komplet z 2 nivojema bo otroke razveselil z železnico za avtomobile, zagonom za avtomobile in postajo s streho in ploščadjo. Komplet Gasilska postaja v rdeči izvedbi se ponaša s prvovrstnim francoskim dizajnom, ki bo polepšal vsako otroško sobo, otroci pa se bodo z njim igrali dolga leta.

Kosi te moderne igrače za otroke so izdelani iz kvalitetne plastike brez ostrih robov, barve so neizbrisne in neškodljive za zdravje otrok. Komplet je kompatibilen z vsemi Abrick kompletami, zato si lahko otrok sam kombinira posamezne kose po svoji domišljiji in ustvarjalnosti. Kosi kompleta so primerno veliki za majhne otroke, enostavno se sestavljajo in razstavljajo. Otroci pri igri gasilcev razvijajo svojo domišljijo, logično razmišljanje, prispevajo k razvoju fine motorike in koncentracije. Zahvaljujoč praktični škatli se komplet lahko enostavno pospravi ali prenaša. Dimenzije sestavljenega kompleta so 109,5*71 cm.

Komplet je primeren tudi za igro več otrok, učijo se sodelovati, pri čemer si izboljšujejo komunikacijske sposobnosti in razvijajo besedni zaklad. Francoski Écoiffier že dolga leta otrokom prinaša najboljše igrače, ki ustrezajo najvišjim evropskim standardom, zato so igrače Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki izdelanimi na Kitajskem, se francoski proizvajalec izrazito razlikuje z originalnim dizajnom, ki je vplivan z najnovejšimi trendi, varnostnimi standardi med proizvodnjo in kvaliteto po primerni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost109,5*71 cm
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.