Stavbna škatla s postavitveno stezo Abrick Écoiffier 2 figurki in 4 vozila 124 delov od 18 mesecev ECO1350

Opis izdelka

Konstrukcijski set v škatli Gradbišče s tirnico iz zbirke Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier bo razveselil vse otroke, še posebej fantke od 18 mesecev, ki radi igrajo igre na tehnična poklica. Otroci bodo pri igri gradbenikov dobili realistične izkušnje, pri čemer bodo imeli na voljo 4 delovna vozila (vlečno vozilo, vozilo-bager, vozilo-nakladalec in vozilo s korito), 2 figurici, replike gradbenih delov, varnostne ograje, stožce in prometne znake. Originalni 124-delni konstrukcijski set z 2 nivojema bo otroke razveselil z tirnico za avtomobile, zagonom za avtomobile in postajo z delovno roko in streho. Konstrukcijski set v sivo-oranžni izvedbi se ponaša z vrhunskim francoskim dizajnom, okrasi vsako otroško sobo, otroci pa se bodo z njim igrali dolga leta.

Delčki tega sodobnega konstrukcijskega seta za otroke so izdelani iz kakovostne plastike brez ostrih robov, barve so neizbrisne in neškodljive za zdravje otrok. Konstrukcijski set je združljiv z vsemi Abrick konstrukcijskimi seti, zato si lahko otrok sam kombinira posamezne delčke po svoji domišljiji in ustvarjalnosti. Delčki konstrukcijskega seta so primerno veliki za majhne otroke, lahko se sestavljajo in razstavljajo. Otroci pri igri gradbenikov razvijajo domišljijo, logično mišljenje, prispevajo k razvoju fine motorike in koncentracije. Zahvaljujoč praktični škatli se konstrukcijski set lahko enostavno pospravi in prenaša. Dimenzije sestavljenega konstrukcijskega seta so 109,5 * 71 cm.

Konstrukcijski set je primeren tudi za igro več otrok, učijo se sodelovati, pri čemer si izboljšujejo komunikacijske sposobnosti in razvijajo besedni zaklad. Francoski Écoiffier že vrsto let otrokom prinaša najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske standarde, zato so igrače Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki, izdelanimi na Kitajskem, se francoski proizvajalec bistveno razlikuje z originalnim dizajnom, ki ga vplivajo najnovejši trendi, varnostnimi standardi med proizvodnjo in kakovostjo po primerni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost109,5*71 cm
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.