Stavbna kmetija tradicionalna z avtomobilčkom Abrick Écoiffier a 2 figurici s 5 živalmi od 18 mesecev ECO2981

Opis izdelka

Gradbeniški komplet Tradicionalna farma iz kolekcije Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier bo navdušil vsakega otroka že od 18. meseca dalje. Otroci bodo pri igri na kmetiji pridobili realistične izkušnje, saj bodo imeli na voljo 5 figuric živali, med katerimi so konjiček, kokoška, ovčka, kravica in koziček. Sestavni del kompleta so tudi 2 figurici kmeta in kmetice, mlečni tovornjak, voz, žleb, ograja in drugi dodatki. Tradicionalna 2-nadstropna kmetija v rdeči izvedbi je opremljena s kladivom, odpirajočimi se vrati in vratički, tako da se živali lahko enostavno dostopajo vanjo.

Čudovit gradbeni komplet bo otroke zabaval dolga leta, naučili se bodo skrbeti za živali in opravljati dela na kmetiji. S kmetijo se lahko igrajo hkrati prijatelji in bratci, omogoča dostop z več strani. Fantje in dekleta pri igri razvijajo fino motoriko, domišljijo in ustvarjalnost, izboljšujejo tudi komunikacijske sposobnosti in širijo besedni zaklad. Kmetija se odlikuje z vrhunskim francoskim dizajnom, ki bo okrasil vsako otroško sobico. Deli so izdelani iz kakovostne plastike z zaobljenimi robovi, združljivi so z vsemi gradbenimi kompleti Abrick, enostavno se sestavijo in razstavijo.

Dimenzije sestavljenega gradbenega kompleta so 29,5*16,5*29,5 cm. Francoski Écoiffier že vrsto let otrokom prinaša kakovostne igrače, ki ustrezajo najvišjim evropskim standardom, zato so igrače Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki, izdelanimi na Kitajskem, se francoski proizvajalec bistveno razlikuje s svojim originalnim dizajnom, ki je vplivan s sodobnimi trendi, varnostnimi standardi med proizvodnjo in kakovostjo po primerni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost29,5*16,5*29,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.