Športno odrivalo in hodulja z zvokom 2v1 Avto Ride On Roza Smoby roza s vrtljivimi kolesi in prostorom za shranjevanje pod sedežem od 10 mes

Opis izdelka

Športno odražalo in hodulja francoskega proizvajalca Smoby v elegantni roza različici predstavlja odlično darilo za deklice že od 10. meseca. Vrhunsko odražalo z realističnim sprednjim delom lahko otroci enostavno obvladujejo tudi pri višjih hitrostih, medtem ko protizdrsna kolesa iz mehčanega plastike zagotavljajo vrhunsko izkušnjo pri vožnji v notranjosti in zunaj. Športno odražalo raste z vašim otrokom, deklice od 10. meseca uporabljajo avto kot pomoč pri svojih prvih korakih, pri čemer se opirajo na visoko naslonjalo, od 12. meseca pa se lahko na avto usedejo in se odrivajo z nogami.

Volan je mogoče obračati v vsako stran za 30 stopinj, opremljen je z mehaničnim klaksonom, s katerim otrok enostavno oznani svoj prihod. Varnost otroka je zagotovljena z varovalnimi elementi proti prevračanju na sprednjem in zadnjem delu avta, ki dodajajo avtu dodatno stabilnost. Široko ergonomično oblikovano sedežno mesto ponuja otroku med vožnjo najvišje udobje, po njegovi odprtju pa otrok odkrije shranjevalni prostor za igrače. Odrážalo s trdno konstrukcijo je izdelano iz odpornih plastičnih materialov najvišje kakovosti. S multifunkcionalnim odražalom se otrok uči ohranjati ravnotežje in krepi svoje mišice. Odrážalo prav tako pomaga deklicam pri njihovem gibalnem in motoričnem razvoju.

Dimenzije športnega odražala so 54*27*40 cm. Robustno odražalo za otroke ima zaobljene robove, odlikuje se z najvišjo kakovostjo obdelave in natančno izdelanimi detajli. Žametno mehak površinski sloj odražala prinaša otrokom še lepše izkušnje pri vsakodnevni vožnji. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z izvirnim dizajnom že dolga leta. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Proces proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Dimenzije paketa28*21*52 cm
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.