Športno odrivalo in hodulja s funkcionalnim klaksonom 2v1 Avto Ride On Roza Smoby roza s vrtljivimi kolesi in prostorom za shranjevanje pod sedežem od 10 mesecev

Opis izdelka

Športno odrivalo in hodulja Minnie francoskega proizvajalca Smoby v elegantni roza izvedbi predstavlja odlično darilo za deklice že od 10. meseca starosti. Vrhunsko odrivalo lahko otroci enostavno obvladujejo tudi pri višjih hitrostih, protidrsna kolesa iz mehčane plastike pa zagotavljajo vrhunsko izkušnjo pri vožnji v notranjosti in zunaj. Športno odrivalo raste z vašim otrokom, deklice od 10. meseca uporabljajo avto kot pripomoček pri svojih prvih korakih, pri čemer se opirajo na visoko naslonjalo, od 12. meseca pa se lahko na avto usedejo in se odrivajo z nogami.

Volan je mogoče obračati v vsako stran za 30 stopinj, opremljen je s mehanično trobento, s katero otrok kadarkoli zatrubi in naznani svoj prihod. Varnost otroka je zagotovljena z zaščitami proti prevračanju na sprednji in zadnji strani avta, ki avtu dodajajo dodatno stabilnost. Široko ergonomično oblikovano sedežno mesto ponuja otroku med vožnjo najvišje udobje, po njegovi odprtini pa otrok odkrije shranjevalni prostor za igrače in drobnarije. Odrivalo s trdno konstrukcijo je izdelano iz odpornih plastičnih materialov, ki bodo otrokom zdržala dolga leta. Z večnamenskim odrivalom se otrok uči ohranjati ravnotežje in krepi svoje mišice. Otroško odrivalo prav tako pomaga otrokom pri njihovem gibalnem in motoričnem razvoju.

Dimenzije športnega odrivalo so 54*27*40 cm. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z izvirnim dizajnom že dolga leta. Robustno odrivalo za otroke ima zaobljene robove, odlikuje se z najvišjo kakovostjo obdelave in natančno izdelanimi podrobnostmi. Žametno mehak površinski sloj odrivalo prinaša otrokom še lepše izkušnje pri vsakodnevni vožnji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Dimenzije paketa27*20*50 cm
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.