Šolski peresnik Pencil Case Flamingo Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 2 let 21*4*9 cm

Opis izdelka

V novem šolskem letu bo vašemu otroku navijal flamingo! Vsem staršem je znano, da se bo šolsko leto začne le z peresnikom Jack Piers! Šolski peresnik Pencil Case Flamingo ima retro pridih, a je oblikovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem peresniku Pencil Case Flamingo iz delavnice belgijske znamke Jack Piers je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka. Dovolj je en sam pogled na ta dizajnerski in večni peresnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Novičični potiskan peresnik Jack Piers je izdelan iz kvalitetnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Imeti ta peresnik s prikupnim motivom je skozi celo šolsko leto preprosto najboljše.

Šolski peresnik Jack Piers s potiskom izgleda čudovito od zunaj, a ima tudi veliko ponuditi pri pogledu od znotraj. V peresnik se brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šolsko obveznih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci hitro in enostavno lahko dostopajo do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorni peresnik Jack Piers je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jack Piers resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci vzamejo s seboj lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite z veselim dizajnom v svet, kjer domišljija ne pozna meja. Dizajn, oblikovan z roko, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki je drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerski peresnik Jack Piers
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
  • teža 100 g
  • dimenzije 21*4*9 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan izviren dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost21*4*9 cm
Teža100 g
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.