Šolski peresnik Pencil Case Dog Jack Piers ergonomično luksuzna izvedba od 2 leta 21*4*9 cm

Opis izdelka

Kdo bo hitrejši v tem šolskem letu? Vaš šolar ali tiger v dirkalnem avtu? Vsem staršem naj bo znano, da se novo šolsko leto začne samo z Jack Piers peresnikom! Šolski peresnik Pencil Case Dog ima sicer retro pridih, vendar je oblikovan po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. V novem peresniku Pencil Case Dog iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malega šolarja. Dovolj je le en sam pogled na ta oblikovalski in večni peresnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Popolnoma nov vzorčast peresnik Jack Piers je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Imeti ta peresnik z ljubkim motivom je preprosto najboljše skozi celo šolsko leto.

Šolski peresnik Jack Piers z vzorcem izgleda čudovito od zunaj, vendar ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. V peresniku se brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci hitro in enostavno dostopajo do barvic, svinčnikov, nalivnih peres ali flomastrov. Ta enokomorni peresnik Jack Piers je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jack Piers resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko otroci vzamejo s seboj lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite z veselim dizajnom v svet, kjer domišljija ne pozna meja. Oblikovan z roko na prvi pogled nosi znamenja izvirnosti, ki je drugje ne boste tako lahko našli in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovalski peresnik Jack Piers
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
  • teža 100 g
  • dimenzije 21*4*9 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan izviren dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost21*4*9 cm
Teža100 g
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.