Šolski peresnik Pencil Case Aloha Jack Piers ergonomična luksuzna izvedba od 2 let 21*4*9 cm

Opis izdelka

Aloha! Točno tako se bodo otroci pozdravljali v novem šolskem letu. Vsem staršem najavljamo, da se bo novo šolsko leto začelo le z peresnikom Jack Piers! Šolski peresnik Pencil Case Aloha ima sicer retro pridih, a je oblikovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem peresniku Pencil Case Aloha iz delavnice belgijske znamke Jack Piers je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka. Dovolj je en sam pogled na ta dizajnerski in večen peresnik, da se bodo otroci v šolo veselili kot nikoli prej.

Čisto nov vzorčasti peresnik Jack Piers je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Lastniti ta peresnik z ljubkim motivom je preprosto najboljše skozi celo šolsko leto.

Šolski peresnik Jack Piers s vzorcem je lep na pogled, a ponuja še več, ko ga pogledamo od znotraj. Vanj se brez težav spravijo vse pisalne potrebščine šolsko obveznih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da bodo otroci hitro in enostavno prišli do barvic, svinčnikov, nalivnih peres ali flomastrov. Ta enokomorni peresnik Jack Piers je nepogrešljiv del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jack Piers resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko vzamejo s seboj lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite z veselim dizajnom v svet, kjer domišljija ne pozna meja. Dizajn, ki ga je ročno narisala, že na prvi pogled nosi znamke izvirnosti, ki je drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerski peresnik Jack Piers
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
  • teža 100 g
  • dimenzije 21*4*9 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan izviren dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost21*4*9 cm
Teža100 g
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.