Šolski peresnik Pencil Box Raffia Cherry Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis izdelka

Življenje naj bo sladko in zahvaljujoč čudovitemu peresniku Jeune Premier bo tudi tako! Šolski peresnik Pencil Box Raffia Cherry ima sicer retro pridih, a je oblikovan po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. V novem peresniku Pencil Box Raffia Cherry iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka. Dovolj je že en sam pogled na ta dizajnerski in večni peresnik, da se bodo otroci veselili šole kot nikoli prej.

Novični vzorčasti peresnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Lastništvo tega peresnika z motivom sladkih češenj je skozi celo šolsko leto preprosto najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnik Pencil Box 100% veganski.

Stilski peresnik Jeune Premier z motivom češenj na slamnati podlagi izgleda čudovito od zunaj, a ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,4 litra morda ne pove veliko otrokom, a pomembneje je, da se vanj brez težav spravijo vse pisalne potrebščine šoloobveznih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da bodo otroci do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov prišli hitro in enostavno. Ta enokomorni peresnik Jeune Premier je nepogrešljiv del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko vzamejo s seboj čudovite šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se preselite s sladkimi češnjami v svet domišljije in ustvarjalnosti. Oblikovan ročno že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerski peresnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
    teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 l
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.