Šolski peresnik Pencil Box Lion DJ Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 22*7 cm

Opis izdelka

Diskoteka z imenom šolsko leto se začne in vladati ji bo DJ Lion! Na znanje vsem staršim se daje, da se nov šolsko leto začne le z peresnikom Jeune Premier. Šolski peresnik Pencil Box Lion DJ ima sicer retro pridih, ampak je zasnovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem peresniku Pencil Box Lion DJ iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malega šolarja. Dovolj je samo en pogled na ta dizajnerski in časovno neomejen peresnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Nov, vzorčasti peresnik Jeune Premier je izdelan iz kvalitetnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, ampak odporna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Imeti ta peresnik z motivom DJ leva je v celotnem šolskem letu preprosto najboljše.

Modri peresnik Jeune Premier s potiskom leva izgleda prekrasno od zunaj, ampak ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,4 litra sicer otrokom ne pove veliko, ampak pomembnejše je, da se vanj brez težav spravijo vse pisalne potrebščine šolsko obveznih otrok. En praktičen zadrga poskrbi, da se otroci hitro in enostavno dostopajo do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta ena komorna peresnik Jeune Premier je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko vzamejo s seboj lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec in se skupaj z levom, kraljem glasbe odpravite v svet domišljije in kreativnosti. Dizajn, ki je ročno zrisan, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste tako lahko našli in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerski peresnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • ena komora peresnik
  • teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.