Šolski peresnik Pencil Box Liberty Corgi Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 22*7 cm

Opis izdelka

Najlepši pes na celotni planeti se je odločil obiskati Jeune Premier in moramo priznati, da mu štajl zagotovo ne manjka! Šolski peresnik Pencil Box Liberty Corgi ima sicer retro pridih, vendar je oblikovan po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. V novem peresniku Pencil Box Liberty Corgi iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malega šolarja. Dovolj je samo en pogled na ta dizajnerski in večni peresnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Novičični potiskani peresnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Lastništvo tega peresnika z motivom corgi psa je skozi celo šolsko leto enostavno najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnik Pencil Box 100% veganski.

Potiskani peresnik Jeune Premier z motivom corgi psa izgleda čudovito od zunaj, vendar ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,4 litra morda ne pove veliko otrokom, vendar je pomembnejše, da se vanj brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci hitro in enostavno dostopajo do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorni peresnik Jeune Premier je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci s seboj vzamejo čudovite šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite z corgi psom v svet domišljije in ustvarjalnosti. Oblikovan z roko na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerski peresnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
  • teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporna tkanina, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 L
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.