Šolski peresnik Pencil Box Grand Prix Jeune Premier ergonomično razkošno izvedbo 22*7 cm

Opis izdelka

Do odmávania šachovnicovej vlaky ostáva už iba jedno kolo in zdi videti, da bo zmagovalec tega velikega cene bo vaš šolar in njegov novi pisarniški Jeune Premier! Šolski pisarniški Pencil Box Grand Prix ima sicer retro pridih, vendar je oblikovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem pisarniškem Pencil Box Grand Prix iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malega šolarja. Dovolj je že en sam pogled na ta oblikovalski in večni pisarniški in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Novi črni pisarniški Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Pisarniški je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Lastništvo tega pisarniškega z motivom dirkalnih avtomobilov je na celotnem šolskem letu preprosto najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi pisarniški Pencil Box 100% veganski.

Črni pisarniški Jeune Premier z motivom dirkalnih avtomobilov izgleda čudovito od zunaj, vendar ima veliko ponuditi tudi pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,4 litra morda ne pove veliko otrokom, vendar je pomembnejše, da se vanj brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci hitro in enostavno dostopajo do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorni pisarniški Jeune Premier je nepogrešljiv del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko otroci vzamejo s seboj čudovite šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne pisarniške, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite z dirkalnimi avtomobili v svet domišljije in ustvarjalnosti. Oblikovan ročno že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovalski pisarniški Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni pisarniški
  • teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 L
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.