Šolski peresnik Pencil Box Filled Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 20*7 cm

Opis izdelka

Najstilnejši šolski letnik bo nosil znamenje nove kolekcije Jeune Premier. Šolski peresnik Pencil Box Filled Houndstooth Horse je zasnovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem peresniku Pencil Box Filled Houndstooth Horse iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka, ki so hkrati del peresnika. Dovolj je en sam pogled na ta oblikovalski in večni peresnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Novopečeni peresnik Jeune Premier z motivom zlatega konja je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Luksuzni peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Lastniti ta peresnik s prekrasnim dizajnom je na celem šolskem letu preprosto najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnik Pencil Box Filled 100% veganski.

Vzorčasti peresnik Jeune Premier s potiskom petelinjega sledu izgleda prečudovito od zunaj, a ima tudi veliko ponuditi pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,8 litra sicer otrokom ne pove veliko, a pomembnejše je, da se vanj brez težav spravijo vse pisalne potrebščine šoloobveznih otrok. Peresnik je celo do roba napolnjen s pisalnimi potrebščinami, ki jih otroci uporabijo vsak šolski dan. Vsebuje barvice, svinčnike, radirko, šilček, ravnilo, flomastre in škarje. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci do pisalnih potrebščin hitro in enostavno dostopajo. Ta enokomorni peresnik Jeune Premier s pisalnimi potrebščinami je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko s seboj otroci vzamejo prekrasne šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z zlatim konjem odpravite v svet domišljije in kreativnosti. Oblikovan ročno že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje le težko najdete, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovalski peresnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev naprej
  • enokomorni peresnik
  • vsebuje pisalne potrebščine
  • teža 0,47 kg
  • volumen 1,8 litra
  • mere 20*7*13 cm
  • vodoodporen material, odporen na umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost20*7*13 cm
Teža0,47 kg
Prostornina L1,8 L
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.