Šolski peresnik Pencil Box Filled Grand Prix Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 20*7 cm

Opis izdelka

Do odmávania šachovnicovej vlaky ostáva už iba jedno kolo a vyzerá to tak, že víťazom tejto veľkej ceny bude váš školák a jeho novučičký peračník Jeune Premier! Školski peračnik Pencil Box Filled Grand Prix je oblikovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem peračniku Pencil Box Filled Grand Prix iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malega šolarja, ki so hkrati del peračnika. Dovolj je en sam pogled na ta dizajnerski in večen peračnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Novučičký peračnik Jeune Premier s motivom dirkalnih avtomobilov je izdelan iz kvalitetnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a vendar odporna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Luksuzni peračnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako od znotraj kot od zunaj. Imeti ta peračnik s prekrasnim dizajnom je skozi celo šolsko leto preprosto najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peračnik Pencil Box Filled 100% veganski.

Črni peračnik Jeune Premier s stilskim dizajnom izgleda čudovito od zunaj, a ima tudi veliko ponuditi pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,8 litra sicer otrokom ne pove veliko, a pomembnejše je, da se vanj brez težav spravijo vse pisalne potrebščine šolsko obveznih otrok. Peračnik je celo do roba napolnjen s pisalnimi potrebščinami, ki jih otroci uporabijo vsak šolski dan. Vsebuje barvice, svinčnike, radirko, šilček, ravnilo, flomastre in škarje. En praktičen zadrga poskrbi, da otroci hitro in enostavno pridejo do pisalnih potrebščin. Ta jednokomorni peračnik Jeune Premier s pisalnimi potrebščinami je nujni del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično poskrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko vzamejo s seboj prekrasne šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peračnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite z dirkalnimi avtomobili v svet domišljije in kreativnosti. Dizajn, oblikovan z roko, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • jednokomorni peračnik
  • vsebuje pisalne potrebščine
  • teža 0,47 kg
  • volumen 1,8 litra
  • mere 20*7*13 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost20*7*13 cm
Teža0,47 kg
Prostornina L1,8 L
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.