Šolski peresnik Pencil Box Filled Dashing Deer Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 20*7 cm

Opis izdelka

Vsak dan v šoli bo vsak dan v šoli bo s novim peračnikom Jeune Premier kot mirna sprehod po pravljičnem gozdu. In družba bo otrokom delala ljubka srnka! Šolski peračnik Pencil Box Filled Dashing Deer je zasnovan po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. V novem peračniku Pencil Box Filled Dashing Deer iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka, ki so hkrati del peračnika. Dovolj je en sam pogled na ta oblikovno in časovno nevtralen peračnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Čisto nov peračnik Jeune Premier z motivom srnke je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a vzdržljiva tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Luksuzni peračnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Imeti ta peračnik s prefinjenim dizajnom je skozi celo šolsko leto preprosto najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peračnik Pencil Box Filled 100% veganski.

Vzorčasti peračnik Jeune Premier s igrivim dizajnom izgleda prekrasno od zunaj, a ima veliko ponuditi tudi pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,8 litra morda ne pove veliko otrokom, a pomembnejše je, da se vanj brez težav spravijo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. Peračnik je celo do roba napolnjen s pisalnimi potrebščinami, ki jih otroci uporabijo vsak šolski dan. Vsebuje barvice, svinčnike, radirko, šilček, ravnilo, flomastre in škarje. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci do pisalnih potrebščin hitro in enostavno dostopajo. Ta enokomorni peračnik Jeune Premier s pisalnimi potrebščinami je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko s seboj otroci vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peračnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj s prikupno srnko odpravite v svet domišljije in kreativnosti. Oblikovan z roko je dizajn že na prvi pogled nosilec znakov izvirnosti, ki jih drugje tako enostavno ne najdete, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovni peračnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peračnik
  • vsebuje pisalne potrebščine
  • teža 0,47 kg
  • volumen 1,8 litra
  • mere 20*7*13 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost20*7*13 cm
Teža0,47 kg
Prostornina L1,8 L
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.