Šolski peresnik Pencil Box Filled Boxing Tiger Navy Mélange Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 20*7 cm

Opis izdelka

Sanje so namenjene, da se uresničijo, in tudi tiger na novem peresniku Jeune Premier ve, da je tako. V novem šolskem letu bo tiger postal boksar! Šolski peresnik Pencil Box Filled Boxing Tiger Navy Mélange je oblikovan po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. V novem peresniku Pencil Box Filled Boxing Tiger Navy Mélange, ki ga je ustvarila luksuzna belgijska znamka Jeune Premier, je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka, ki so hkrati del peresnika. Samo en pogled na ta oblikovni in večni peresnik bo otroke navdušil za šolo kot še nikoli prej.

Novi peresnik Jeune Premier z motivom tigra v boksarskih rokavicah je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato je zelo enostaven za čiščenje. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Luksuzni peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Lastništvo tega peresnika z odličnim dizajnom je preprosto najboljše skozi celo šolsko leto. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnik Pencil Box Filled 100% veganski.

Modri peresnik Jeune Premier s igrivim dizajnom izgleda lepo od zunaj, vendar ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,8 litra morda ne pove veliko otrokom, vendar je pomembnejše, da se vanj brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. Peresnik je celo do roba napolnjen s pisalnimi potrebščinami, ki jih bodo otroci uporabljali vsak šolski dan. Vsebuje barvice, svinčnike, radirko, šilček, ravnilo, flomastre in škarje. En praktičen zadrga zagotavlja, da bodo otroci hitro in enostavno dostopali do pisalnih potrebščin. Ta enokomorni peresnik Jeune Premier s pisalnimi potrebščinami je nujen del opreme šolskega otroka. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko s seboj vzamete lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se skupaj s tigrom-boksarjem odpravite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Oblikovanje, ki je ustvarjeno z roko, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovni peresnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
  • vsebuje pisalne potrebščine
  • teža 0,47 kg
  • volumen 1,8 litra
  • dimenzije 20*7*13 cm
  • vodoodporna tkanina, ki odbija umazanijo
  • ročno risan izviren dizajn
    ustvarjen v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost20*7*13 cm
Teža0,47 kg
Prostornina L1,8 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.