Šolski peresnik Pencil Box FC Tiger Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 22*7 cm

Opis izdelka

Ste pripravljeni na nogometno tekmo stoletja? Najboljši igralec tekme bo vaš šolar, drugi pa tiger, ki varuje pisarnico Jeune Premier. Vsem staršem sporočamo, da se bo nov šolski let začel le z pisarnico Jeune Premier. Šolska pisarnica Pencil Box FC Tiger ima sicer retro pridih, a je oblikovana po najnovejših modnih trendih in otroških željah. V novi pisarnici Pencil Box FC Tiger izdelane v luksuzni belgijski znamki Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka. Samo en pogled na to oblikovno in večno pisarnico in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Nova vzorčasta pisarnica Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a odporna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Pisarnica je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj. Imeti to pisarnico z motivom tigra je skozi celo šolsko leto preprosto najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi pisarnica Pencil Box 100% veganska.

Temnomodra pisarnica Jeune Premier z motivom tigra izgleda lepo od zunaj, a ponuja še več pri pogledu od znotraj. Njen volumen 1,4 litra morda ne pove veliko otrokom, a pomembnejše je, da se vanjo brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da bodo otroci hitro in enostavno prišli do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorna pisarnica Jeune Premier je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njeno oblikovanje.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci vzamejo s seboj lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne pisarnice, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj s tigrom odpravite na nogometno igrišče, kjer se odvija tekma stoletja! Oblikovanje, ki je bilo ročno izdelano, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste tako enostavno našli, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovna pisarnica Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorna pisarnica
  • teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporna tkanina, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.