Šolski peresnik Pencil Box Boxing Tiger Grey Mélange Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 22*7 cm

Opis izdelka

Sanje so namenjene za izpolnitev in tudi tiger na novem šolskem peresniku Jeune Premier ve, da bo v novem šolskem letu postal boksar! Vsem staršem sporočamo, da se bo novo šolsko leto začelo le z Jeune Premier peresnikom. Šolski peresnik Pencil Box Boxing Tiger Grey Mélange ima sicer retro pridih, vendar je oblikovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem peresniku Pencil Box Boxing Tiger Grey Mélange izdelanem v luksuzni belgijski znamki Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka. Samo en pogled na ta dizajnerski in časovno neomejen peresnik bo otroke navdušil za šolo kot nikoli prej.

Novi vzorčasti Jeune Premier peresnik je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato je zelo enostaven za čiščenje. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Imeti ta peresnik z igrivimi vezeninami je preprosto najboljše skozi celo šolsko leto. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi peresnik Pencil Box 100% veganski.

Sivi peresnik Jeune Premier z motivom tigra-boksarja izgleda čudovito od zunaj, vendar ima veliko ponuditi tudi pri pogledu od znotraj. Njegova prostornina 1,4 litra morda ne pove veliko otrokom, vendar je pomembneje, da se vanj brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci hitro in enostavno dostopajo do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorni Jeune Premier peresnik je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sam so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci vzamejo s seboj lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnike, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se potopite skupaj s tigrom boksarjem v svet domišljije in ustvarjalnosti. Oblikovanje, narejeno z roko, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerski Jeune Premier peresnik
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
  • teža 0,13 kg
  • prostornina 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporna tkanina, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 L
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.