Šolski peresnik Pencil Box Baby Blue Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 22*7 cm

Opis izdelka

Šolsko leto se kmalu začne in vaš otrok bo plaval skozi njega kot na oblaku. In to vse v družbi nebeško modrega peresnika Jeune Premier. Šolski peresnik Pencil Box Baby Blue je oblikovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem peresniku Pencil Box Baby Blue iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka. Dovolj je samo en pogled na ta dizajnerski in večni peresnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Novičični peresnik Jeune Premier v modri lakirani barvi je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Imeti ta peresnik je preprosto najboljše skozi celo šolsko leto. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnik Pencil Box 100% veganski.

Svetlo modri peresnik Jeune Premier z bleščečo površino izgleda prekrasno od zunaj, a ima tudi veliko ponuditi pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,4 litra sicer ne pove veliko otrokom, a pomembneje je, da se vanj brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šoloobveznih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci hitro in enostavno dostopajo do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorni peresnik Jeune Premier je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci s seboj vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite z nebeško modrim lakiranim peresnikom v svet domišljije in kreativnosti. Dizajn, oblikovan z roko, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerski peresnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
  • teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
    oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.