Šolski nahrbtnik velik Ergomaxx Liberty Corgi Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 41*27 cm

Opis izdelka

Najbolj luksuzni kuža na celem planetu se je odločilo obiskati Jeune Premier in moramo priznati, da mu stil zagotovo ne manjka! Vzorčasta šolska torba Ergomaxx Liberty Corgi Jeune Premier je najbolj modna šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novo torbo Ergomaxx Liberty Corgi iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier. Dovolj je le en sam pogled na to oblikovalno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Razkošna vzorčasta šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Torba je zaradi svoje prvovrstne izdelave primerna za otroke s višino 122 - 158 cm in tehta le 1,25 kg, zato ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim, zračnim ojačanjem in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Za ergonomsko nošenje torbe bodo poskrbeli tudi boki in prsni trakovi, zaradi katerih torba ne bo na hrbtu letela sem in tja. Velika prednost torbe Jeune Premier je tudi možnost prilagoditve višine nosilnega sistema torbe, tako da otroci ne bodo nosili torbe prenizko ali previsoko. Brezskrbno nošenje torbe bo podprto tudi z zračnim hrbtom, ki omogoča pretok zraka in preprečuje potenje. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga ne bo vlekla nazaj.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, a ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Ergomaxx Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnjen material, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj in bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi torba Ergomaxx 100% veganska.

Notranjost

Svetlo modra črtasta ergonomska šolska torba Jeune Premier s motivom kužka corgija ne izgleda le čudovito od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velik volumen 18 litrov, tako da se bo v torbo spravilo vse, kar šolar potrebuje med poukom. Notranjost torbe sestavlja ena prostorna pregrada, ki se zapre z magnetnim zapiranjem. Vanjo se brez težav spravijo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Ergonomska torba ima tudi praktične sprednje žepe, ki se zapirajo z zadrgo, in stranske žepe za dežnik in steklenico z vodo.

Oblikovanje

Oblikovanje je za ustvarjalce Jeune Premier torbe res pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najbolj zabavno, ko lahko otroci na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se skupaj z igrivim oblikovanjem podajte v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delal srčkan psiček corgi. Oblikovanje, ki je bilo ustvarjeno ročno, že na prvi pogled kaže znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in vaš šolar bo upravičeno ponosen na svojo čisto novo torbo.

Lastnosti

  • velika šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 122 - 158 cm
  • teža 1,25 kg
  • volumen 18 litrov
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 velik predal
  • sprednji in stranski žepi
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • nastavljiv sistem nošenja
  • zapenjanje na pas okoli pasu
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost41*27*16 cm
Teža1,25 kg
Prostornina L18 L
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino122-158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.