Šolski nahrbtnik velik Ergomaxx Lady Gadget Pink Jeune Premier ergonomska luksuzna izvedba 41*27 cm JPERX24159

Opis izdelka

Bleščice, enorogi, mavrice, poljubčki... kaj več si lahko želiš za svojo princesko? Rožnata šolska torba Ergomaxx Lady Gadget Pink Jeune Premier je najmodnejša šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V nov nahrbtnik Ergomaxx Lady Gadget Pink iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier se bo vaš prvaček ali prvačka takoj zaljubila. Zadošča že en sam pogled na to oblikovalsko in brezčasno torbo, da se bodo otroci v šolo veselili kot še nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna rožnata šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej šolarjem od 6 let. Nahrbtnik je zaradi svoje vrhunske obdelave primeren za otroke višine 90 - 150 cm in tehta le 1,25 kg, tako da ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebno težo. Starši pri nakupu zagotovo cenijo anatomično oblikovan hrbet z mehko, zračno podlogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci torbe na ramenih ne bodo niti čutili.

Za ergonomsko nošenje torbe poskrbijo tudi boke in prsni trakovi, zahvaljujoč katerim torba ne bo ležala na hrbtu in se premikala sem ter tja. Ogromna prednost nahrbtnika Jeune Premier je tudi možnost višinskega prilagajanja nosilnega sistema torbe, tako da otroci ne bodo nosili torbe niti prelowko niti previsoko. Brezskrbno nošenje torbe podpira tudi prezračen hrbet, ki omogoča pretok zraka in preprečuje potenje. Seveda je možna tudi nastavitev trakov, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vlečila nazaj.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, a ne sme manjkati niti nova šolska torba. Nahrbtnik Ergomaxx Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnjeni material, zato se zelo enostavno čisti. Lahek, a odporen material je obdelan tako, da ne zadržuje umazanije. Torba je zaradi vrhunskih materialov in obdelave vodoodporna znotraj in zunaj ter bo zaščitila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier je tudi nahrbtnik Ergomaxx 100% veganski.

Notranjost

Rožnata ergonomska šolska torba Jeune Premier s aplikacijami in obeski ne izgleda lepo le od zunaj, temveč tudi od znotraj. Ko jo odprete, otroci odkrijejo velik volumen 18 litrov, tako da se v torbo prilega vse, kar šolar med poukom potrebuje. Notranjost nahrbtnika tvori ena prostorna pregrada, ki se zapira z magnetnim zapiranjem. Vanjo se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Ergonomskemu nahrbtniku ne manjkajo niti praktična sprednja žepek, ki se zapira z zadrgo, in stranska žepa za dežnik in steklenico vode.

Oblikovanje

Na oblikovanju torbe Jeune Premier so se ustvarjalci resnično potrudili. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsak občuduje. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj s igrivim oblikovanjem odpravite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Shranjevati zvezke in učbenike v čudovito torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bodo delali očarljivi obeski in aplikacije. Oblikovanje, ročno zasnovano, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje tako zlahka ne boste našli, in vaša šolarica bo na svojo novo torbo upravičeno ponosna.

Lastnosti

  • velika šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 90 - 150 cm
  • teža 1,25 kg
  • volumen 18 litrov
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 velika pregrada
  • sprednji in stranski žepi
  • nastavljivi ramenski trakovi
  • ergonomska oblika
  • nastavljiv nosilni sistem
  • zapiranje na pasu
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risano izvirno oblikovanje
  • načrtovano v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost41*27*16 cm
Teža1,25 kg
Prostornina L18 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino90-150 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.