Šolski nahrbtnik velik Ergomaxx Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 41*27 cm

Opis izdelka

Najstilnejši šolski letnik bo nosil novo kolekcijo Jeune Premier. Vzorčna šolska torba Ergomaxx Houndstooth Horse Jeune Premier je najstilnejša šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolček ali prvošolka se bo takoj zaljubil v novo torbo Ergomaxx Houndstooth Horse iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Samo en pogled na to oblikovno in večno torbo bo otroke navdušil za šolo kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Razkošna šolska torba s potiskom petelinjega sledu je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Torba je zaradi svoje prvovrstne izdelave primerna za otroke s višino 122 - 158 cm in tehta le 1,25 kg, zato ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno podlogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Za ergonomsko nošenje torbe bodo poskrbeli tudi pasovi za boke in prsni koš, zaradi katerih torba ne bo lebdela na hrbtu iz ene strani na drugo. Velika prednost torbe Jeune Premier je tudi možnost prilagajanja višine nosilnega sistema torbe, tako da otroci ne bodo nosili torbe prenizko ali previsoko. Brez težavno nošenje torbe bo podpiral tudi prezračen hrbet, ki omogoča kroženje zraka in preprečuje potenje. Seveda je tudi možnost nastavitve trakov, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga ne bo vlekla nazaj.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Ergomaxx Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnjen material, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi torba Ergomaxx 100% veganska.

Notranjost

Vzorčna ergonomska šolska torba Jeune Premier s potiskom zlatega konjička ne izgleda lepo le od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velikodušen volumen 18 litrov, zato se bo v torbi popolnoma vse, kar šolar potrebuje med poukom. Notranjost torbe je rdeča in se popolnoma ujema s potiskom torbe. Sestavljena je iz enega prostornega predala, ki se zapira z magnetnim zapiranjem. Vanj se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Ergonomska torba ima tudi praktične sprednje žepke za drobnarije, ki se zaprejo z zadrgo, in stranske žepke za dežnik in steklenico z vodo.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najlepše hoditi z veseljem, ko si lahko otroci obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se skupaj z igrivim oblikovanjem odpravite v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi torbi Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše in družbo jim bosta delali vzor kokošje stopinje in zlati konjiček. Oblikovanje, ki je bilo zasnovano z roko, nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno in vaša šolarica bo upravičeno ponosna na svojo novo torbo.

Lastnosti

  • velika šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 122 - 158 cm
  • teža 1,25 kg
  • volumen 18 litrov
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 velik predal
  • sprednji in stranski žepi
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • nastavljiv sistem nošenja
  • zapiranje z bokovnim pasom
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost41*27*16 cm
Teža1,25 kg
Prostornina L18 L
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino122-158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.