Šolski nahrbtnik velik Ergomaxx Grand Prix Jeune Premier ergonomično razkošno izvedba 41*27 cm

Opis izdelka

Do odmavljana šahovnicove vlake ostaja že eno kolo in kaže, da bo zmagovalec te velike nagrade vaš šolar in njegov novi batoh Jeune Premier! Vzorčna šolska torba Ergomaxx Grand Prix Jeune Premier je najbolj stilna šolska torba, oblikovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novi batoh Ergomaxx Grand Prix iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna črna šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Zaradi svoje prvovrstne obdelave je torba primerna za otroke, visoke od 122 do 158 cm in težka le 1,25 kg, zato ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim, zračnim ojačanjem in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Za ergonomsko nošenje torbe bodo poskrbeli tudi boki in prsni pasovi, zaradi katerih torba ne bo visela na hrbtu in letela sem ter tja. Velika prednost torbe Jeune Premier je tudi možnost prilagajanja višine nosilnega sistema torbe, tako da otroci ne bodo nosili torbe prenizko ali previsoko. Brezskrbno nošenje torbe bo podprlo tudi prezračevanje hrbta, ki omogoča pretok zraka in preprečuje potenje. Seveda je tudi možnost nastavitve trakov, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga ne bo vlekla nazaj.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovalo novo druženje s sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti novi šolski torbi. Batoh Ergomaxx Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi batoh Ergomaxx 100% veganski.

Notranjost

Črna ergonomska šolska torba Jeune Premier z motivom dirkalnih avtomobilov ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci našli velik volumen 18 litrov, tako da se bo v torbi popolnoma vse, kar šolar potrebuje med poukom. Notranjost torbe tvori ena prostorna predelka, ki se zapira z magnetnim zapiranjem. Vanj se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki ter ostane prostor za peresnico in, seveda, malico. Ergonomska torba ima tudi praktične sprednje žepke, ki se zapirajo z zadrgo in stranske žepke za dežnik in steklenico vode.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier zelo pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najbolj zabavno, ko lahko otroci nosijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z igrivim oblikovanjem odpravite v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko bolj prijetno, družbo pa jim bodo delala hitra dirkalna vozila. Oblikovanje, ki je bilo ustvarjeno ročno, na prvi pogled nosi znamenja originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in vaša šolarica bo upravičeno ponosna na svojo novo torbo.

Lastnosti

  • velika šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 122 - 158 cm
  • teža 1,25 kg
  • volumen 18 litrov
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 velik predal
  • sprednji in stranski žepi
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • nastavljiv sistem nošenja
  • zapiranje s pasom za pasom
  • vodoodporen material, odporen proti umazaniji
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost41*27*16 cm
Teža1,25 kg
Prostornina L18 L
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino122-158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.