Šolska torba za telovadbo in copate City Bag Big Five Khaki Jeune Premier ergonomično luksuzna izvedba 40*36 cm

Opis izdelka

Mamica, kje je moja športna oprema? Si videla moje copate? Na vsa ta vprašanja obstaja le en odgovor - vrečka za športno opremo in copate City Bag Big Five Khaki. Vrečka s igrivim dizajnom je oblikovana po najnovejših modnih trendih in bo poskrbela, da bo oprema varna. V novi vrečki City Bag Big Five Khaki izdelani s strani belgijske blagovne znamke Jeune Premier se bo vaš prvošolček ali prvošolka takoj zaljubil/a. Tudi rutinsko preoblačenje in oblačenje za šport bo sedaj doživetje, ki bo spodbudilo domišljijo.

Zdravje, varnost in materiali

Kaki šolska vrečka z motivom divjih živali je zaradi svoje nizke teže 0,3 kg primerna že za otroke od 24 mesecev, saj ne obremenjuje hrbtenice z nepotrebno težo. Ne pritiska na ramena in ne reže, predvsem zaradi mehkih vrvic, ki hkrati služijo kot zapiranje vrečke. Nova šolska vrečka za športno opremo in copate Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato je zelo enostavna za čiščenje. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Vrečka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi vrečka za copate City Bag 100% veganska.

Notranjost in dizajn

Razkošna šolska vrečka Jeune Premier z divjim motivom izgleda čudovito od zunaj, ima pa tudi veliko ponuditi pri pogledu od znotraj. Ko jo odprejo, bodo otroci odkrili prostornino, ki bo zadostovala za copate, športno opremo, igrače ali malico za izlet. Vse potrebno lahko hitro in enostavno zaprejo z vrvicami in vrečko preprosto vržejo čez ramena ali jo obesijo na hrbet. Ne manjka niti notranji žep z zadrgo, kamor lahko otroci skrijejo vse pomembne drobnarije. Oblikovalci so mislili na vse, zato so vrečki dodali tudi praktične zanke, za katere se lahko otroci držijo ali pa jo obesijo na obešalnik v šoli.

Prostorna vrečka za športno opremo ali copate je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njen dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci s seboj vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne vrečke za copate in športno opremo, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z Jeune Premier podajte v svet domišljije in kreativnosti. Dizajn, ki je ročno narisal, nosi na prvi pogled znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da športne opreme vaš otrok nikoli več ne bo pozabil doma.

Lastnosti

  • vrečka za športno opremo in copate
  • za otroke od 24 mesecev
  • teža 0,3 kg
  • mere 40*36 cm
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost40*36 cm
Teža0,3 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.