Šolska torba za telovadbo in čevlje Gym Bag Aloha Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 2 leta 44*36 cm

Opis izdelka

Plavanje, gimnastika, nogomet, balet ali izlet v naravo? Šolska torba za telovadbo in copate Jack Piers bo pomagala vsem malim športnikom! Torba za telovadbo in copate Gym Bag Aloha Jack Piers s retro dizajnom je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok, zato bodo njihova oblačila in copati v njej maksimalno varni. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novo torbo Gym Bag Aloha iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers. Tudi rutinsko oblačenje in preobuvanje za telovadbo bo od zdaj naprej doživetje, ki bo spodbudilo domišljijo.

Zdravje, varnost in materiali

Temno modra vzorčasta šolska torba je zaradi svoje nizke teže 180 gramov primerna že za otroke od 24 mesecev, saj ne obremenjuje hrbtenice z nepotrebno težo. Ne teži na ramenih in se ne zareže, predvsem zaradi mehkih vrvic, ki hkrati služijo kot zapiranje torbe. Nova torba za telovadbo in copate Jack Piers je izdelana iz kvalitetnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj.

Notranjost in dizajn

Šolska torba Jack Piers izgleda lepo od zunaj, a ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. Ko jo odprete, bodo otroci odkrili volumen 1,1 litra, ki bo zadostoval za copate, telovadno opremo, igrače ali malico za izlet. Vse potrebno bodo otroci hitro in enostavno zaprli s pomočjo vrvic in torbo preprosto vrgli čez ramena ali jo obesili na hrbet. Prostorna torba za telovadbo ali copate je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jack Piers resnično skrbeli za njen dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko s seboj vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne torbe za copate in telovadbo, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se potopite skupaj s igrivim dizajnom v svet domišljije in kreativnosti. Dizajn, ki je ročno narisal, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da telovadno opremo vaš otrok nikoli več ne bo pozabil doma.

Lastnosti

  • torba za telovadbo in copate
  • za otroke od 24 mesecev
  • teža 180 g
  • volumen 1,1 litra
  • dimenzije 44*36*0,7 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovano v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost44*36*0,7 cm
Teža180 g
Prostornina L1,1 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.