Šolska torba za šport in copate City Bag Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 40*36 cm

Opis izdelka

Mamica, kje je moja športna oprema? Si videla moje copate? Na vsa ta vprašanja obstaja le en odgovor - vrečka za športno opremo in copate City Bag Houndstooth Horse. Vrečka z igrivim dizajnom je oblikovana po najnovejših modnih trendih in bo poskrbela, da bo športna oprema in copati varno shranjeni. V novi vrečki City Bag Houndstooth Horse blagovne znamke Jeune Premier se bo vaš prvošolček ali prvošolka takoj zaljubil. Tudi rutinsko obuvanje in preoblačenje za športne dejavnosti bo od zdaj naprej doživetje, ki bo spodbudilo domišljijo.

Zdravje, varnost in materiali

Vzorčasta šolska vrečka z motivom zlatega konjička je zaradi svoje nizke teže 0,3 kg primerna že za otroke od 24 mesecev dalje, saj ne obremenjuje hrbtenice z nepotrebnim bremenom. Ne obremenjuje ramen in ne zareže, predvsem zaradi mehkih vrvic, ki hkrati služijo kot zapiranje vrečke. Nova vrečka za športno opremo in copate Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato je zelo enostavna za čiščenje. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Vrečka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi vrečka za copate City Bag 100% veganska.

Notranjost in dizajn

Razkošna šolska vrečka Jeune Premier s potiskom petelinjega stopala izgleda lepo od zunaj, a ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. Ko jo odprejo otroci, bodo našli prostorno notranjost, ki bo zadostovala za copate, športno opremo, igrače ali malico za izlet. Vse potrebno bodo otroci hitro in enostavno zaprli s pomočjo vrvic in vrečko bodo brezskrbno prenesli preko ramen ali jo obesili na hrbet. Ne manjka niti notranji žep z zadrgo, kamor bodo otroci skrili vse pomembne drobnarije. Oblikovalci so mislili na vse, zato so vrečki dodali tudi praktične zanke, na katere se lahko otroci oprejo ali jo obesijo na obešalnik v šoli.

Prostorna vrečka za športno opremo ali copate je nepogrešljiv del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njen dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko s seboj vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne vrečke za copate in športno opremo, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z Jeune Premier podajte v svet domišljije in kreativnosti. Dizajn, ki je ročno narisal, nosi že na prvi pogled znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbel bo, da športne opreme vaš otrok nikoli več ne bo pozabil doma.

Lastnosti

  • vrečka za športno opremo in copate
  • za otroke od 24 mesecev dalje
  • teža 0,3 kg
  • mere 40*36 cm
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost40*36 cm
Teža0,3 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.