Šolska torba za šport in copate City Bag FC Tiger Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 40*36 cm

Opis izdelka

Zavladal v šolskih pripomočkih vašega otroka kaos? Za to obstaja ena sama rešitev - vrečka za telovadbo in copate City Bag FC Tiger. Vrečka z retro dizajnom je zasnovana po najnovejših modnih trendih in bo poskrbela, da bodo oblačila in copati vašega otroka varno shranjeni. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novo vrečko City Bag FC Tiger znamke Jeune Premier. Tudi rutinsko oblačenje in preobuvanje za telovadbo bo od zdaj naprej doživetje, ki bo spodbudilo domišljijo.

Zdravje, varnost in materiali

Vzorčasta šolska vrečka s tigrom-fudbalerjem je zaradi svoje nizke teže 0,3 kg primerna že za otroke od 24 mesecev, saj ne obremenjuje hrbtenice z nepotrebnim bremenom. Na ramenih ne pritiska in ne zareže, predvsem zaradi mehkih vrvic, ki obenem služijo kot zapiranje vrečke. Nova vrečka za telovadbo in copate Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Vrečka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi vrečka za copate City Bag 100% veganska.

Notranjost in dizajn

Razkošna šolska vrečka Jeune Premier z motivom tigra izgleda lepo od zunaj, a ponuja še več pri pogledu od znotraj. Ko jo odprete, bodo otroci odkrili velik volumen, ki bo zadostoval za copate, telovadno opremo, igrače ali malico za izlet. Vse potrebno lahko hitro in enostavno zaprejo s pomočjo vrvic in vrečko preprosto vržejo čez ramena ali jo obesijo na hrbet. Oblikovalci so mislili na vse, zato so vrečki dodali tudi praktične zanke, na katere se lahko otroci držijo ali jo obesijo na obešalnik v šoli.

Prostorna vrečka za telovadni copat je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njen dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko otroci s seboj vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne vrečke za copate in telovadbo, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite skupaj s tigrom na nogometno igrišče, kjer se bo odvijala tekma stoletja! Dizajn, ki je ročno narisal, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo telovadna oprema vašega otroka ostala doma.

Lastnosti

  • vrečka za telovadbo in copate
  • za otroke od 24 mesecev
  • teža 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost40*36 cm
Teža0,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.