Šolska torba za šport in copate City Bag Boxing Tiger Navy Mélange Jeune Premier ergonomično razkošno izvedbo 40*36 cm

Opis izdelka

Zavladal v šolskih pripomočkih vašega otroka kaos? Za to obstaja ena sama rešitev - torba za telovadbo in copate City Bag Boxing Tiger Navy. Torba s igrivim dizajnom je oblikovana po najnovejših modnih trendih in bo poskrbela, da bodo oblačila in copati vašega otroka varno shranjeni. V novi torbi City Bag Boxing Tiger Navy izdelani s strani belgijske blagovne znamke Jeune Premier, se bo vaš prvošolček ali prvošolka takoj zaljubil/a. Tudi rutinsko oblačenje in preobuvanje za telovadbo bo od zdaj naprej doživetje, ki bo spodbudilo domišljijo.

Zdravje, varnost in materiali

Tmavo modra šolska torba z motivom tigra-boksarja je zaradi svoje nizke teže 0,3 kg primerna že za otroke od 24 mesecev, saj ne obremenjuje hrbtenice z nepotrebno težo. Ne obremenjuje ramen in ne zareže, predvsem zaradi mehkih vrvic, ki hkrati služijo kot zapiranje torbe. Nova torba za telovadbo in copate Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi torba za copate City Bag 100% veganska.

Notranjost in dizajn

Razkošna šolska torba Jeune Premier z motivom tigra-boksarja izgleda čudovito od zunaj, ima pa tudi veliko za ponuditi pri pogledu od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velik volumen, ki bo zadostoval za copate, telovadni komplet, igrače ali malico za izlet. Vse potrebno lahko hitro in enostavno zaprejo s pomočjo vrvic in torbo preprosto vržejo čez ramo ali jo obesijo na hrbet. Ne manjka niti notranji žep z zadrgo, kamor lahko otroci skrijejo vse pomembne drobnarije. Oblikovalci so mislili na vse, zato so torbi dodali tudi praktične zanke, na katere lahko otroci torbo primejo v roko ali jo obesijo na obešalnik v šoli.

Prostorna torba za telovadni komplet ali copate je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbno oblikovali njen dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko otroci vzamejo s seboj lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne torbe za copate in telovadbo, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z Jeune Premier podajte v svet domišljije in kreativnosti. Dizajn, ki je ročno izdelan, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo telovadni komplet vašega otroka ostal doma.

Lastnosti

  • torba za telovadbo in copate
  • za otroke od 24 mesecev
  • teža 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost40*36 cm
Teža0,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.