Šolska torba za šport in copate City Bag Big Five Navy Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 40*36 cm

Opis izdelka

Zavladal v šolskih pripomočkih vašega otroka kaos? Za to obstaja ena sama rešitev - vrečka za šport in copate City Bag Big Five Navy. Vrečka z igrivim dizajnom je oblikovana po najnovejših modnih trendih in bo poskrbela, da bodo oblačila in copati vašega otroka varno shranjeni. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novo vrečko City Bag Big Five Navy iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Tudi rutinsko obuvanje in preoblačenje za športne dejavnosti bo od zdaj naprej doživetje, ki bo spodbudilo domišljijo.

Zdravje, varnost in materiali

Temno modra šolska vrečka z motivom divjih živali je zaradi svoje nizke teže 0,3 kg primerna že za otroke od 24 mesecev dalje, saj ne obremenjuje hrbtenice z nepotrebno težo. Na ramenih ne pritiska in ne zareže, zahvaljujoč mehkim vrvicam, ki hkrati služijo kot zapiranje vrečke. Nova vrečka za šport in copate Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Vrečka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi vrečka za copate City Bag 100% veganska.

Notranjost in dizajn

Razkošna šolska vrečka Jeune Premier z divjim motivom izgleda čudovito od zunaj, ima pa tudi veliko ponuditi pri pogledu od znotraj. Ko jo otroci odprejo, bodo našli prostorno notranjost, ki bo zadostovala za copate, športna oblačila, igrače ali malico za izlet. Vse potrebno bodo otroci hitro in enostavno zaprli s pomočjo vrvic in vrečko bodo lahko brez skrbi nosili čez ramena ali jo obesili na hrbet. Ne manjka niti notranji žep z zadrgo, kamor bodo otroci lahko skrili vse pomembne drobnarije. Oblikovalci so mislili na vse, zato so vrečki dodali tudi praktične zanke, na katere se lahko otroci oprejo ali jo obesijo na obešalnik v šoli.

Prostorna vrečka za športna oblačila ali copate je nepogrešljiv del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbno izbrali njen dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko otroci s seboj vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne vrečke za copate in športne dejavnosti, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z Jeune Premier podajte v svet domišljije in kreativnosti. Dizajn, ki je ročno izdelan, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da športna oblačila vašega otroka nikoli več ne bodo ostala doma.

Lastnosti

  • vrečka za šport in copate
  • primerna za otroke od 24 mesecev dalje
  • teža 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost40*36 cm
Teža0,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.