Šolska torba velika Ergomaxx Big Five Khaki Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 41*27 cm

Opis izdelka

Ekspedicija divje narave se pravkar začenja in vaš šolar bo vaš vodnik s svežim nahrbtnikom Jeune Premier! Khaki šolska torba Ergomaxx Big Five Khaki Jeune Premier je najbolj stilsko oblikovana šolska torba, ustvarjena po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v nov nahrbtnik Ergomaxx Big Five Khaki iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Samo en sam pogled na to oblikovno in večno torbo bo otroke navdušilo, da se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Razkošna šolska torba v khaki barvi je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Nahrbtnik je zaradi svoje prvovrstne izdelave primeren za otroke z višino 122 - 158 cm in tehta le 1,25 kg, zato ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet s mehko, zračno ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Za ergonomsko nošenje torbe bodo poskrbeli tudi boki in prsni trakovi, zaradi katerih torba ne bo visela na hrbtu in se premikala s strani na stran. Velika prednost torbe Jeune Premier je tudi možnost prilagajanja višine nosilnega sistema torbe, tako da otroci ne bodo nosili torbe prenizko ali previsoko. Brez težav boste lahko prilagodili tudi naramnice, ki se bodo prilagodile vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti nov nahrbtnik. Nahrbtnik Ergomaxx Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnjen material, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi nahrbtnik Ergomaxx 100% veganski.

Notranjost

Khaki ergonomska šolska torba Jeune Premier z motivom divjih živali ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velikodušen volumen 18 litrov, tako da se bo v torbo brez težav spravilo vse, kar šolar potrebuje med poukom. Notranjost torbe sestavlja ena prostorna pregrada, ki se zapira z magnetnim zapiranjem. Vanjo se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki ter še ostane prostor za peresnico in, seveda, malico. Ergonomska torba ima tudi praktične sprednje žepke za drobnarije, ki se zapirajo na zadrgo, in stranske žepke za dežnik in steklenico z vodo.

Oblikovanje

Oblikovanje je za ustvarjalce torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najlepši iti z veseljem, ko lahko otroci na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se skupaj z igrivim oblikovanjem podajte v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše in družbo jim bo delal motiv divje narave. Oblikovanje, ki je na prvi pogled oblikovano z roko, nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako lahko, in vaša šolarica bo upravičeno ponosna na svojo novo torbo.

Lastnosti

  • velika šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 122 - 158 cm
  • teža 1,25 kg
  • volumen 18 litrov
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 velik predal
  • sprednji in stranski žepi
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • nastavljiv sistem nošenja
  • zapenjanje na pas za boke
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost41*27*16 cm
Teža1,25 kg
Prostornina L18 L
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino122-158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.