Šolska torba nahrbtnik New Bobbie Lady Gadget Pink Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 42*30 cm

Opis izdelka

Naši Mackovia sa zaljubili in mi jim sploh ne čudimo. Predstavljamo vam nov, še lepši in praktičnejši dizajn priljubljene torbe Bobbie Jeune Premier. Roza šolska torba z igrivimi aplikacijami Nova Bobbie Lady Gadget Pink Jeune Premier je najbolj stilna šolska torba, oblikovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novo torbo Nova Bobbie Lady Gadget Pink iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier. Šolska torba Jeune Premier odraža najmodernejši stil v otroški in mladinski modi, zaradi česar bodo vaši otroci upravičeno ponosni na svojo novo šolsko torbo.

Zdravje in varnost

Razkošna šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvega razreda, vendar jo lahko uporabljajo tudi predšolski otroci. Torba je zaradi svoje prvovrstne izdelave primerna za otroke, starosti od 6 let in višine 110 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,76 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnim bremenom. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na svojih ramenih.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba, polna zvezkov, ne bo vleči nazaj. To, da so ustvarjalci torbe resnično mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Predelki torbe se zapirajo z zadrgo, tako da se otroci med vsakim odmorom ne bodo borili s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, a ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj in bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Roza šolska torba Jeune Premier z veselimi aplikacijami ne izgleda le čudovito od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo otroci odprejo, bodo našli velikodušen prostor 19 litrov, tako da se vanjo lahko spravijo vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, hkrati pa jo bodo otroci uporabljali tudi za izlete. Notranjost torbe sestavlja ena prostorna pregrada, v katero se brez težav spravijo vsi zvezki in učbeniki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. V notranjosti torbe bodo otroci našli tudi prostor za prenosni računalnik in žep z zadrgo. Torba ima tudi praktičen sprednji žep za drobnarije.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jeune Premier so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti z igrivimi aplikacijami. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v čudovito torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Oblikovanje, ki je na prvi pogled polno originalnosti, ki je drugje ne boste našli tako zlahka.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 158 cm
  • teža 0,76 kg
  • volumen 19 litrov
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predelka
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalen dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*15 cm
Teža0,76 kg
Prostornina L19 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.