Šolska torba nahrbtnik New Bobbie Jewellery Box Pink Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 42*30 cm

Opis izdelka

Naši Mackovia so se zaljubili in mi jim sploh ne čudimo. Predstavljamo vam nov, še lepši in praktičnejši dizajn priljubljenega nahrbtnika Bobbie Jeune Premier. Roza šolska torba z očarljivimi detajli New Bobbie Jewellery Box Pink Jeune Premier je najbolj stilsko oblikovana šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in otroških željah. V nov nahrbtnik New Bobbie Jewellery Box Pink izdelan v belgijski znamki Jeune Premier se bo vaš prvošolec ali prvošolka takoj zaljubil. Šolska torba Jeune Premier odraža najmodernejši stil v otroški in mladinski modi, zaradi česar bodo vaši otroci upravičeno ponosni na svojo novo šolsko torbo.

Zdravje in varnost

Razkošna šolska torba z dizajnom nakitne škatle je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, vendar jo lahko uporabljajo tudi otroci v vrtcu. Nahrbtnik je namreč zaradi svoje prvovrstne izdelave primeren že za otroke od 6 let z višino 110 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,76 kg in ne obremenjuje otrokovega hrbta z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim ojačanjem in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci torbe na ramenih sploh ne bodo čutili.

Samoumevna je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da polna torba z zvezki ne bo vlekla nazaj. To, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Predelki torbe se zapirajo na zadrgo, tako da se otroci med vsakim odmorom ne bodo borili z zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovalo spoznavanje novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti popolnoma nova šolska torba. Nahrbtnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj in bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Razkošna šolska torba Jeune Premier ni le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo odprejo otroci, bodo našli obilico prostora 19 litrov, tako da se v torbo popolnoma prilega vse, kar prvošolec potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabljali tudi na izletih. Notranjost torbe sestavlja ena prostorna predelka, v katero se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. V notranjosti torbe bodo otroci našli prostor za prenosni računalnik in tudi žep z zadrgo. Torbi ne manjkajo niti praktični sprednji žepi za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je za ustvarjalce torbe Jeune Premier zares pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najlepše hoditi takrat, ko si otroci lahko obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite s igrivim oblikovanjem v svet domišljije in ustvarjalnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Oblikovanje, ki je ročno izdelano, že na prvi pogled nosi znamenja originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prvi razred osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 158 cm
  • teža 0,76 kg
  • volumen 19 litrov
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predala
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*15 cm
Teža0,76 kg
Prostornina L19 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.