Šolska torba nahrbtnik New Bobbie Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 42*30 cm

Opis izdelka

Naši Mackovia so se zaljubili in mi jim sploh ne čudimo. Predstavljamo vam nov, še lepši in praktičnejši dizajn priljubljenega nahrbtnika Bobbie Jeune Premier. Vzorčasti šolski nahrbtnik z očarljivimi detajli New Bobbie Houndstooth Horse Jeune Premier je najbolj stilski šolski nahrbtnik, zasnovan po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novi nahrbtnik New Bobbie Houndstooth Horse iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier. Šolski nahrbtnik Jeune Premier odraža najmodernejši stil v otroški in najstniški modi, zaradi česar bodo vaši otroci upravičeno ponosni na svoj novi šolski nahrbtnik.

Zdravje in varnost

Razkošni šolski nahrbtnik s potiskom petelinjega sledu je namenjen predvsem otrokom prvega razreda, lahko pa ga uporabljajo tudi otroci v vrtcu. Nahrbtnik je namreč zaradi svoje prvovrstne izdelave primeren že za otroke od 6 let z višino 110 - 158 cm. Prazni nahrbtnik tehta le 0,76 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili nahrbtnika na ramenih.

Seveda je tudi mogočnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da nahrbtnik poln zvezkov ne bo vlekel nazaj. To, da so ustvarjalci nahrbtnika res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno obdelani detajli. Predelki nahrbtnika se zapirajo z zadrgo, tako da se otroci med vsakim odmorom ne bodo borili s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti nov, šolski nahrbtnik. Nahrbtnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Nahrbtnik je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj in bo rešil učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Razkošni šolski nahrbtnik Jeune Premier z zlato konjsko značko ne izgleda le čudovito od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko ga otroci odprejo, bodo našli velik prostor 19 litrov, tako da se v nahrbtnik popolnoma vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar ga bodo otroci uporabljali tudi za izlete. Notranjost nahrbtnika tvori ena prostorna predelka, v katero se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, še vedno pa ostane prostor za peresnico in, seveda, malico. V notranjosti nahrbtnika bodo otroci našli prostor za prenosni računalnik in tudi žep z zadrgo. Nahrbtnik ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier zelo pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najbolj zabavno, ko si lahko otroci obesijo na hrbet torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti s igrivim oblikovanjem. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko bolj prijetno. Oblikovanje, ki je bilo ustvarjeno z roko, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta starosti
  • namenjena za prvošolce na osnovni šoli
  • primerna za višino 110 - 158 cm
  • teža 0,76 kg
  • volumen 19 litrov
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predelka
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*15 cm
Teža0,76 kg
Prostornina L19 l
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.