Šolska torba nahrbtnik New Bobbie FC Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 42*30 cm

Opis izdelka

Naši Mackovia so se zaljubili in mi jim sploh ne čudimo. Predstavljamo vam nov, še lepši in praktičnejši dizajn priljubljenega nahrbtnika Bobbie Jeune Premier. Temno zelen šolski nahrbtnik z nogometnim motivom New Bobbie FC Jeune Premier je najbolj stilski šolski nahrbtnik, zasnovan po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novi nahrbtnik New Bobbie FC iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Šolski nahrbtnik Jeune Premier odraža najmodernejši stil v otroški in mladostniški modi, zaradi česar bodo vaši otroci upravičeno ponosni na svoj novi šolski nahrbtnik.

Zdravje in varnost

Razkošni šolski nahrbtnik je namenjen predvsem otrokom prvih razredov, vendar ga lahko uporabljajo tudi otroci v vrtcu. Nahrbtnik je namreč zaradi svoje prvovrstne izdelave primeren za otroke, stare od 6 let z višino 110 - 158 cm. Prazna nahrbtnik tehta le 0,76 kg in ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebnimi kilogrami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim ojačanjem in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili nahrbtnika na ramenih.

Seveda je tudi mogočnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da nahrbtnik poln zvezkov ne bo vlekel nazaj. To, da so ustvarjalci nahrbtnika resnično mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Predelki nahrbtnika se zapirajo na zadrgo, tako da otroci med vsakim odmorom ne bodo morali boriti s kompliciranim zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti nov šolski nahrbtnik. Nahrbtnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Nahrbtnik je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj in bo rešil učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Temno zelen šolski nahrbtnik Jeune Premier z motivom nogometnega igrišča ni le lep od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko ga otroci odprejo, bodo našli prostorno notranjost 19 litrov, tako da se v nahrbtnik popolnoma prilega vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar ga bodo otroci uporabljali tudi za izlete. Notranjost nahrbtnika sestavlja ena prostorna predelka, v katero se brez težav prilegajo vsi zvezki in učbeniki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. V notranjosti nahrbtnika bodo otroci našli tudi prostor za prenosni računalnik in žep z zadrgo. Nahrbtnik ima tudi praktičen sprednji žep za drobnarije.

Dizajn

Ustvarjalci nahrbtnika Jeune Premier so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo nahrbtnik, ki ga vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske nahrbtnike, ki jih ima skoraj vsak učenec in se pripravite z Jeune Premier na nogometno tekmo stoletja. Shranjevanje zvezkov in učbenikov vsak večer v čudovitem nahrbtniku Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Oblikovanje, ki je že na prvi pogled ročno izdelano, nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta starosti
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 158 cm
  • teža 0,76 kg
  • volumen 19 litrov
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predelka
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalen dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*15 cm
Teža0,76 kg
Prostornina L19 l
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.