Šolska torba nahrbtnik New Bobbie Dashing Deer Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 42*30 cm

Opis izdelka

Naši Mackovia so se zaljubili in mi jim sploh ne čudimo. Predstavljamo vam nov, še lepši in praktičnejši dizajn priljubljenega nahrbtnika Bobbie Jeune Premier. Siva šolska torba z očarljivimi detajli New Bobbie Dashing Deer Jeune Premier je najbolj stilsko oblikovana šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v nov nahrbtnik New Bobbie Dashing Deer iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Šolska torba Jeune Premier odraža najmodernejši slog v otroški in mladinski modi, zaradi česar bodo vaši otroci upravičeno ponosni na svojo novo šolsko torbo.

Zdravje in varnost

Razkošna šolska torba z motivom lepe srnice je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, vendar jo lahko uporabljajo tudi otroci v vrtcu. Nahrbtnik je namreč zaradi svoje prvovrstne izdelave primeren že za otroke od 6 let z višino 110 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,76 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Samoumevna je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da polna torba z zvezki ne bo vleči nazaj. To, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Predelki torbe se zapirajo na zadrgo, tako da se otroci med vsakim odmorom ne bodo borili z zapletenim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti popolnoma nova šolska torba. Nahrbtnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Vzorčasta šolska torba Jeune Premier z motivom srnice ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo otroci odprejo, bodo našli prostorno 19-litrsko notranjost, tako da se vanjo lahko spravi vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci hkrati uporabljali tudi za izlete. Notranjost torbe tvori ena prostorna pregrada, v katero se brez težav spravijo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. V notranjosti torbe bodo otroci našli prostor za prenosni računalnik in tudi žep z zadrgo. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je za ustvarjalce Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najlepše hoditi takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti s igrivim oblikovanjem. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi torbi Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Oblikovanje, ki je oblikovano z roko, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 158 cm
  • teža 0,76 kg
  • volumen 19 litrov
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predal
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*15 cm
Teža0,76 kg
Prostornina L19 l
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.