Šolska torba nahrbtnik New Bobbie Cavalier Couture Jeune Premier ergonomična razkošna izvedba 42*30 cm

Opis izdelka

Naši Mackovia so se zaljubili in mi se jim sploh ne čudimo. Predstavljamo vam nov, še lepši in praktičnejši dizajn priljubljenega nahrbtnika Bobbie Jeune Premier. Črna šolska torba z očarljivimi detajli New Bobbie Cavalier Couture Jeune Premier je najbolj stilsko šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v nov nahrbtnik New Bobbie Cavalier Couture iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Šolska torba Jeune Premier odraža najmodernejši stil v otroški in mladinski modi, zaradi česar bodo vaši otroci upravičeno ponosni na svojo novo šolsko torbo.

Zdravje in varnost

Razkošna šolska torba z motivom konjička je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, vendar jo lahko uporabljajo tudi otroci vrtca. Nahrbtnik je zaradi svoje prvovrstne izdelave primeren za otroke od 6 let s višino 110 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,76 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnimi kilogrami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili, da imajo torbo na ramenih.

Seveda je tudi mogočnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vleči nazaj. To, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Predelki torbe se zapirajo z zadrgo, tako da otroci med vsakim odmorom ne bodo imeli težav z zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Nahrbtnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Črna šolska torba Jeune Premier z motivom dirk ne izgleda le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo odprete, bodo otroci našli velikodušen prostor 19 litrov, tako da bo v torbi prostor za vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabljali tudi za izlete. Notranjost torbe sestavlja ena prostorna pregrada, v katero se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. V notranjosti torbe bodo otroci našli prostor za prenosni računalnik in tudi žep z zadrgo. Torba ima tudi praktične sprednje žepe za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jeune Premier so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se odpravite z igrivim dizajnom v svet domišljije in ustvarjalnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Oblikovanje, ki je na prvi pogled znak originalnosti, ki ga drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 158 cm
  • teža 0,76 kg
  • volumen 19 litrov
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • nastavljive ramenske naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporna tkanina, ki odbija umazanijo
  • ena velika predal
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*15 cm
Teža0,76 kg
Prostornina L19 l
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.