Šolska torba nahrbtnik New Bobbie Baby Pink Jeune Premier ergonomsko luksuzno oblikovanje 42*30 cm

Opis izdelka

Naši Mackovia so se zaljubili in mi se jim sploh ne čudimo. Predstavljamo vam nov, še lepši in praktičnejši dizajn priljubljene torbe Bobbie Jeune Premier. Roza lakirana šolska torba z očarljivimi detajli New Bobbie Baby Pink Jeune Premier je najbolj stilsko oblikovana šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. V novi torbi New Bobbie Baby Pink iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier se bo vaš prvošolček ali prvošolka takoj zaljubil. Šolska torba Jeune Premier odraža najmodernejši stil v otroški in mladinski modi, zaradi česar bodo vaši otroci upravičeno ponosni na svojo novo šolsko torbo.

Zdravje in varnost

Razkošna šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvega razreda, vendar jo lahko uporabljajo tudi otroci v vrtcu. Torba je namreč zaradi svoje prvovrstne izdelave primerna že za otroke od 6 let s višino 110 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,76 kg in ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomska hrbtna stran z mehkim ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Samoumevnost je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj. To, da so ustvarjalci torbe resnično mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Predelki torbe se zapirajo na zadrgo, zato otroci ne bodo morali med vsakim odmorom boriti s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Roza šolska torba Jeune Premier ni le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo otroci odprejo, bodo našli velikodušen prostor 19 litrov, zato se v torbo popolnoma prilega vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabljali tudi na izletih. Notranjost torbe tvori en prostorni predel, kamor brez težav spravijo vse zvezke in zvezke ter ostane prostor za peresnico in, seveda, malico. V notranjosti torbe bodo otroci našli prostor za prenosni računalnik in tudi žep z zadrgo. Torbi ne manjkajo niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jeune Premier so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se odpravite s igrivim dizajnom v svet domišljije in ustvarjalnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Dizajn, ki je oblikovan z roko, nosi že na prvi pogled znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta starosti
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 158 cm
  • teža 0,76 kg
  • volumen 19 litrov
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predelka
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalen dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*15 cm
Teža0,76 kg
Prostornina L19 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 158 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.